Vacatures & Stages

Wil je bij een jong, dynamisch en internationaal bedrijf werken? Solliciteer dan voor een baan bij KILROY.

 

Werken bij KILROY betekent jezelf en je carrière ontwikkelen

KILROY is een jonge en dynamische organisatie met een internationale focus. Wij staan altijd open om meer te leren over onszelf en de wereld om ons heen. Eén van onze sterke punten is dat we onze klanten begrijpen. Daarom is het belangrijk is dat je gereisd, gestudeerd of gewerkt hebt in het buitenland als je voor KILROY wilt werken.

Als internationaal bedrijf vinden de meeste trainingen en interne communicatie in het Engels plaats en daarom is een goede beheersing van de Engelse taal een must. De vaardigheden van onze werknemers worden voortdurend verder ontwikkeld door middel van interne trainingen, studiereizen en competentie initiatieven uitgevoerd met onze partners over de hele wereld. Werken bij KILROY betekent het ontwikkelen van jezelf en je carrière.

Huidige vacatures 

Travel Specialist or Study Counselor

Ben je op zoek naar een baan als Travel Specialist, hou er dan rekening mee dat je minstens drie maanden aaneengesloten hebt gereisd buiten Europa. Als je op zoek bent naar een baan als Study Counselor moet je minstens één semester in het buitenland hebben gestudeerd.

Open sollicitaties

Denk jij dat je bij KILROY past, maar is er op het moment geen vacature beschikbaar? 

 

Vacatures in het hoofdkantoor in Denemarken

Het hoofdkantoor van KILROY is gelegen in Kopenhagen, Denemarken. Ben je geïnteresseerd in een positie hier, bezoek dan de website van KILROY International. Hier kan je ook open sollicitaties sturen voor posities binnen business development, customer service, accounting, internationale marketing en IT. 

Contact