{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Over ons

Zou jij ook graag jouw dromen werkelijkheid laten worden en gaan reizen in het buitenland? Daag jezelf uit, stap buiten je comfortzone en ontdek de wereld. Ga op safari in Zuid-Afrika, ga op Working Holiday in Australië, maak een roadtrip langs Route 66 in de VS of ga fietsen in India. Duik in de Filipijnen, verken Antarctica, leer koken in Thailand of leer surfen op Bali. Volg jouw passie op reis!

Wij zijn een reisbureau, gespecialiseerd in op maat gemaakte en unieke (wereld)reizen voor de moderne reiziger. Of dat nu naar verlaten eilanden, de jungle, lokale dorpjes, grote steden of witte bergtoppen is. Door onze kennis en ervaringen te combineren met jouw wensen stellen we samen met jou de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen.

Wij geloven dat het ontdekken van de wereld een fantastische manier is om te groeien als persoon. Op reis ontmoet je veel mensen die je laten kennis maken met hun cultuur, ideeën en verwonderingen. De lessen die wij zelf tijdens onze reizen hebben geleerd en de avonturen die daar bij horen, hebben ons positief veranderd. Dat is een van de redenen waarom onze passie voor reizen zo groot is en we elke dag ons uiterste best doen om reizigers zoals jij te helpen de wereld te ontdekken. Jij hoeft ons alleen maar jouw bucketlist te bezorgen, en wij maken er een onvergetelijke reis van.

Hoe werkt het?

Dat is eigenlijk best wel simpel. De eerste stap is aan jou.

  1. Waarschijnlijk heb je wel ergens een bucketlist liggen met daarop plaatsen die je wil bezoeken en dingen die je wil ervaren. Zo niet, dan hebben we hier wat tips voor je over hoe je die kunt maken. Is hij klaar? Stuur jouw bucketlist naar ons op.

  2. Als wij jouw bucketlist hebben, gaan we aan de slag om een op maat gemaakte reis voor jou samen te stellen. Dit kunnen we doen via de mail, of tijdens een afspraak in ons kantoor in Gent. Samen passen we waar nodig de route aan tot we zeker zijn dat we de reis van jouw dromen hebben gecreëerd. 

  3. Zowel voor als tijdens jouw reis houden we contact. We geven je onze beste tips en tricks, en je kunt altijd bij ons terecht, zodat we zeker zijn dat je een fantastische reis gaat maken!

Of maak je liever gelijk een vrijblijvende afspraak?

Inspiratie voor jouw bucketlist

Weet je nog niet goed wat je graag zou willen gaan doen? Dan kan je eens naar onze wereldtickets kijken. Dit zijn een paar voorbeelden van combinaties van tickets die wij heel tof zouden vinden, maar we kunnen alles naar jouw wens maken. Met één vliegticket nemen we je mee rond de wereld naar plekken die jij wil ontdekken. Dus, begin maar met maken van die bucketlist vol bestemmingen en activiteiten.

Ontmoet onze reisspecialisten

Bij ons krijg je een eigen reisspecialist die samen met jou een reis samenstelt die perfect bij jou past. Wij hebben allemaal een passie voor reizen en hebben samen het meeste van de wereld gezien, dus wij helpen je graag met onze insider tips en ultieme reisinspiratie. Leer hier onze reisspecialisten kennen.

Voorwaarden

Lees hier meer over onze algemene voorwaarden:

Wil jij werken bij KILROY?

Dan vind je hier onze vacatures!

Duurzaam ondernemen en gendergelijkheid

Download en lees de meest recente versie van het MVO-beleid van de KILROY Group en gendergelijkheid

Jaarverslagen

Gedetailleerde financiële informatie over de KILROY Group, vindt je in onze jaarverslagen.

Privacy Policy

Lees meer over hoe KILROY data gebruikt in onze privacy policy.

User Generated Content

Bij KILROY maken we gebruik van user generated content op onze kanalen. Bekijk de specifieke voorwaarden die van toepassing zijn per kanaal: sociale media

 

Onze bedrijfsinformatie vind je hier hier.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?