Boek een vliegticket

9 Alleen op deze data

Dit veld moet ingevuld worden

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dit veld moet ingevuld worden

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Both Departure and Return dates must be chosen

  • Alleen op deze data
  • -/+ 1 dag
  • -/+ 3 dagen

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-

Dit veld moet ingevuld worden

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dit veld moet ingevuld worden

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Both Departure and Return dates must be chosen

  • Alleen op deze data
  • -/+ 1 dag
  • -/+ 3 dagen

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-

Dit veld moet ingevuld worden

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dit veld moet ingevuld worden

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Both Departure and Return dates must be chosen

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Zoek vluchten
EN NL
Contact

Wil jij graag naar het buitenland? Weet je al precies waar je naartoe wilt of heb je nog geen idee? E-mail ons jouw vragen en wij gaan er zo snel mogelijk met aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je e-mail. We doen ons best je binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Maak een gratis afspraak en krijg persoonlijk advies.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
  • {{officeOption}}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je verzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Een kopie van je verzoek is zojuist per e-mail naar je verzonden.

. . .
Contact Chat
Ann Dierckx

Visum stage China

Voor een stage in China heb je een F visum nodig. Dit is een visum voor zakenreizigers.

F Visa

KILROY werkt samen met een in China gevestigde onderneming die voor jouw stage de Official Letter of Invitation (ofwel Visa Invitation Letter) aanvraagt bij het Beijing Education Bureau. Met deze brief kun je het F visum aanvragen bij de Chinese Ambassade. 

Het is belangrijk dat je het juiste visum aanvraagt en dat je je houdt aan de Chinese wetten wanneer je in China gaat stage lopen. Overtreding van de Chinese wetten kan namelijk leiden tot zware straffen en/of flinke boetes.

Neem voor meer informatie over het F visum voor je stage in China contact met ons op.

Visa Prijzen
De kosten van het papierwerk voor de visumaanvraag zijn opgenomen in het programma. De kosten van het visum zelf niet.

Let op: Als je een visum aanvraagt bij een Chinese ambassade in het buitenland, dien je ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de gegevens van deze Chinese ambassade om ervoor te zorgen dat de juiste Official Letter of Invitation wordt afgegeven.

De Official Letter of Invitation wordt meestal uitgegeven binnen tien werkdagen na het indienen van de aanvraag. Vervolgens krijg je deze toegestuurd zodat je ermee naar de Chinese ambassade in je eigen land kunt.

De ambassade vraagt de volgende documenten;

  • De Official Letter of Invitation
  • Het volledig ingevulde aanvraagformulier
  • Twee pasfoto's
  • Paspoort, geldig voor minimaal 6 maanden vanaf het moment van visum aanvraag
  • Aanvullende informatie, zoals bewijs van huisvesting en vliegticket. Neem hiervoor contact op met de Chinese ambassade in je eigen land.

Binnen tien dagen na de aanvraag bij de ambassade ontvang je je paspoort terug.

alt

Visa voor een stage in China

Voor een stage in China heb je een F visum nodig. Zit je met vragen over hoe je dit visum voor je stage moet aanvragen of over het vinden van een stageplaats in China? Wij helpen je graag op weg!

Krijg persoonlijk advies