Boek een vliegticket

9 Alleen op deze data

Dit veld moet ingevuld worden

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dit veld moet ingevuld worden

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Both Departure and Return dates must be chosen

 • Alleen op deze data
 • -/+ 1 dag
 • -/+ 3 dagen

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-

Dit veld moet ingevuld worden

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dit veld moet ingevuld worden

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Both Departure and Return dates must be chosen

 • Alleen op deze data
 • -/+ 1 dag
 • -/+ 3 dagen

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-

Dit veld moet ingevuld worden

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dit veld moet ingevuld worden

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Both Departure and Return dates must be chosen

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Zoek vluchten
EN NL
Contact

Wil jij graag naar het buitenland? Weet je al precies waar je naartoe wilt of heb je nog geen idee? E-mail ons jouw vragen en wij gaan er zo snel mogelijk met aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je e-mail. We doen ons best je binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Maak een gratis afspraak en krijg persoonlijk advies.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
 • {{officeOption}}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je verzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Een kopie van je verzoek is zojuist per e-mail naar je verzonden.

. . .
Contact Chat
Studeren aan Griffith University

Studeren aan Griffith University

Griffith University is een innovatieve en invloedrijke universiteit met vijf campussen verspreid over Brisbane en Gold Coast in Australië. De universiteit bereidt je voor op een succesvolle, internationale carrière door je uit te rusten met relevante kennis en knowhow. Kies een opleiding in jouw favoriete studierichting en ga net als andere Belgische studenten studeren aan Griffith University!

Waarom studeren aan Griffith University?

Een heerlijk subtropisch klimaat, een mix van natuurpracht en dynamisch stadsleven, uitstekend onderwijs en baanbrekend onderzoek – dat is waar je je kunt aan verwachten tijdens je studie aan Griffith University. Gold Coast en Brisbane zijn de perfecte locaties voor een geweldig studentenleven in het buitenland. Je vindt er internationaal georiënteerde studiemogelijkheden, diverse soorten culturen en tradities en maakt kennis met nieuwe vrienden, levenservaringen en avonturen.

Een andere goede reden om aan de Griffith University te studeren is de toonaangevende wereldwijde kennis dat de universiteit beschikt in vakgebieden zoals watermanagement, medicijnontwikkeling, infectieziekten, Aziatische politiek, veiligheid en klimaatverandering. Ook wanneer je een sportliefhebber bent en graag in dit vakgebied verder wilt, is Griffith University de juiste plek. Griffith University is namelijk één van de beste universiteiten in Australië voor opleidingen in de studierichting sportmanagement. De universiteit heeft uitstekende sportfaciliteiten voor onder andere tennis, zwemmen en atletiek en biedt veel mogelijkheden om te sporten, zowel recreatief als in competitieverband.

Ook het goede studentenleven in Brisbane en Gold Coast mag niet ontbreken. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds kun je je prima vermaken tijdens je studie aan Griffith University. Brisbane bied vele mogelijkheden betreft evenementen, lekker eten en de prachtige natuur rondom de stad. En de Gold Coast is ideaal voor de liefhebber van goede feestjes en het strandleven.

Wat kan ik studeren aan Griffith University?

Griffith University is erg populair onder internationale studenten. Er studeren meer dan 9.000 internationale studenten. De universiteit heeft een ruim aanbod aan goede opleidingen binnen haar vier faculteiten - Health, Griffith Business School, Arts, Education and Law (AEL) en Science.

Aan Griffith University kun je als Belgische student de onderstaande opleidingen volgen:

 • een volledige bacheloropleiding,
 • een volledige masteropleiding,
 • een postgraduate certificate of - diploma programma,
 • een of twee semesters studeren als study abroad student, bijvoorbeeld als een deel van je studie in België.
 • volg een stageprogramma

Griffith heeft vijf campussen in zuidoost Queensland: South Bank (Brisbane CBD), Mt. Gravatt en Nathan (ca. 10 km van Brisbane CBD), Gold Coast (gevestigd aan de kust vlakbij het strand) en Logan (tussen Brisbane en Gold Coast). Ben je benieuwd wat je waar kan studeren? Neem dan contact op met onze studieadviseurs, zij kunnen je helpen met meer informatie over de verschillende studiemogelijkheden.

Stageprogramma

Ook kun je als undergraduate (bachelor) of study abroad student aan Griffith University een stage (Community Internship Program) doen bij een Australische non-profit organisatie. Dit biedt je de mogelijkheid om werkervaring in Australië op te doen in combinatie met je studie. Aan het Community Internship Program zijn geen extra kosten verbonden en je krijgt er nog studiepunten voor ook

Griffith University in de rankings

Griffith is een jonge, moderne universiteit en staat recentelijk in de QS University Rankings Top 50 en heeft een goede plaats in de Times Higher Education Top 100. Ben je geïnteresseerd in het volgen van een MBA, dan is Griffith University de juiste plek. Griffith’s MBA staat namelijk in de CEO Magazine's MBA Rankings genoteerd als één van de meest toonaangevende MBA van Australië.

Aanmelden bij Griffith University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons in België. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Griffith University in Brisbane en de Gold Coast en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen. Hieronder alvast een kort overzicht:

 • Om toegelaten te worden tot een bachelor studie aan Griffith University dien je in het bezit te zijn van een diploma secundair onderwijs.
 • Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelor studie te hebben afgerond.
 • Wil je gedurende 1 of 2 semesters vakken volgen aan Griffith University? Dan kan ook, dit wordt study abroad genoemd. Dit kun je zowel op bachelor- als op masterniveau doen. Iedereen met een diploma secundair onderwijs kan deelnemen aan dit programma
 • De taaltesten die door de universiteit aanvaard worden zijn TOEFL en IELTS en sinds 2011 ook Cambridge Certificate in Advanced English (CAE) en Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE).
 • Let er op dat de toelatingseisen kunnen verschillen naargelang de vakken en richting je kiest. Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen en je de precieze toelatingseisen doorgeven.

Griffith University neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. De universiteit hanteert een trimestersysteem, bestaande uit drie studieperiodes van 12 weken. De trimesters starten in februari (trimester 1), juli (trimester 2) en oktober (trimester 3).

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, wacht dan niet te lang en maak gratis een afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden

Waarom studeren aan Griffith University met KILROY?

Gratis persoonlijk advies

Wij antwoorden graag op al je vragen

Krijg alle belangrijke informatie

Wij informeren je over studiebeurzen, financiering, woonplaats, visum en alles daartussen.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Wij helpen je met het papierwerk en alle praktische details.

Opleidingen

Wat kan ik studeren aan Griffith University?

Als Belgische student kun je kiezen uit de onderstaande opleidingen aan Griffith University

 • Bachelor
  Griffith heeft een ruim aanbod aan bacheloropleidingen. Animation, Beeldende Kunst, Biomedische Wetenschappen, Wiskunde, Chinees en Sociologie zijn enkele mogelijkheden.
 • Master
  Griffith heeft een ruim aanbod aan masteropleidingen, postgraduate certificate – en - diploma programma’s. Wat dacht je van een master op het gebied van Sport Management, International Relations of Business?
 • Study abroad: 1 of 2 semesters studeren in het buitenland
  Als study abroad student kun je één of twee semesters studeren aan Griffith en kiezen uit vele vakken. Een aantal voorbeelden zijn; Economie, Management, Reizen & Toerisme, Journalistiek, Muziek, Grafische Vormgeving en nog veel meer andere vakken.

Informeer bij een van onze studieadviseurs naar de studiemogelijkheden aan Griffith University. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure. Neem contact op.

 

Prijs en informatie

Wat kost een studie aan Griffith University?

Het collegegeld aan Griffith varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten, studiebeurzen van Griffith, een schatting van de kosten voor levensonderhoud in Brisbane en Gold Coast, Australië en al je andere vragen.

Academisch jaar

Griffith University heeft een trimestersysteem, bestaande uit drie studieperiodes van 12 weken. De trimesters starten in februari (trimester 1), juli (trimester 2) en oktober (trimester 3).

Trimester 1: van februari tot juni
Trimester 2: van juli tot oktober
Trimester 3: van oktober tot februari

Meer weten?

Persoonlijk studieadvies

Er ontzettend veel keuzes die je moet maken: in welk land ga ik studeren? Welke universiteit kies ik? Welke studie ga ik doen? Is de studie wereldwijd geaccepteerd? Wij adviseren je hier graag over.
Gratis studieadvies

Kosten en financiering

Een studie in het buitenland brengt net zoals studeren in België kosten met zich mee. Welke kosten zijn dit en hoe regel je de financiering van een studie in het buitenland?
Meer info

Toelatingstesten

Voordat je daadwerkelijk kunt beginnen aan een opleiding in het buitenland is het vaak nodig om een Engelse taaltest en/of academische test af te leggen.
Meer info
alt

Wil jij meer weten over studeren in Australië?

Wij bieden je gratis advies en begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit waar jij graag wilt studeren. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Krijg gratis persoonlijke studie begeleiding