Over KILROY

Over KILROY - Reizen en studeren in het buitenland
KILROY bestaat wereldwijd al ruim 65 jaar en is gespecialiseerd in op maat gemaakte producten en diensten voor studenten en jongeren. Van oorsprong een reisbureau voor jongeren, studenten en backpackers en nu ook actief in studieprogramma's en stages in het buitenland. KILROY kan je helpen om jouw buitenlandse dromen waar te maken. Explore life!

De geschiedenis van KILROY gaat helemaal terug tot in 1946 en wij zijn enorm trots op onze achtergrond als reisbureau voor jongeren en studenten. Lees meer over de geschiedenis van KILROY hier.

Droom je van een carriere of stage bij KILROY? Lees over hoe het is om te werken bij KILROY en bekijk onze vacatures in onze sectie 'vacatures en stages'.  

Voor andere vragen, neem gerust even contact met ons op.

Het nieuwe reisbureau voor studenten

KILROY is gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen en studeren in het buitenland voor jongeren, studenten en backpackers. Wij geloven dat iedereen z'n dromen moet kunnen waarmaken. Vanuit onze eigen filosofie is het ons doel om jou te helpen alles uit het leven te halen op het gebied van reizen, studeren en werken in het buitenland. Wat je plannen ook zijn, KILROY helpt je erbij!

Reizen

KILROY is een reisbureau voor studenten en jonge backpackers. We zijn o.a. gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen en backpacken. In de zomer van 2015 hebben we onze eerste Belgische vestiging geopend in Gent. 

Available in: 
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY Poland KILROY in English

 

Studeren in het buitenland

Hulp en advies wanneer je in het buitenland wilt studeren. Begeleiding bij het vinden van en aanmelden voor een Bachelor studie, Master studie of een semester aan een buitenlandse universiteit. Tevens helpen we je bij het vinden van een stage en het verkrijgen van een stage-visum voor de USA.

Beschikbaar in:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY in English

 

Groepsreizen

Studiereizen voor scholieren die meer willen beleven dan de toeristische attracties.

Beschikbaar in: 
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland

Contact