{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Werken bij KILROY

Wil jij werken in een dynamisch, jong en internationaal bedrijf waarbij iedereen een grote passie voor reizen heeft?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's met talent. Solliciteer dan voor een baan bij KILROY. Zijn er op dit moment geen gerichte vacatures, dan kun je altijd een open sollicitatie indienen. 

 

Werken bij KILROY betekent jezelf en je carrière ontwikkelen

Wij staan altijd open om meer te leren over onszelf en de wereld om ons heen. Eén van onze sterke punten is dat we onze klanten volledig begrijpen. Daarom vinden we het heel belangrijk dat reizen ook jouw passie is als je bij ons komt werken, en toch al een klein deel van jouw leven al reizend hebt meegemaakt.

Als internationaal bedrijf vinden de meeste trainingen en interne communicatie in het Engels plaats en daarom is een goede beheersing van de Engelse taal een must. De vaardigheden van onze werknemers worden voortdurend verder ontwikkeld door middel van interne trainingen, studiereizen en competentie initiatieven uitgevoerd met onze partners over de hele wereld. Werken bij KILROY betekent het ontwikkelen van jezelf en je carrière.

Huidige vacatures

 

 

Open sollicitaties

Denk jij dat je bij KILROY past, maar is er op het moment geen vacature beschikbaar? Stuur hieronder jouw open sollicitatie in, en we zullen contact met je opnemen als we een vacature open hebben die past bij jouw profiel.    

Vacatures in het hoofdkantoor in Denemarken

Het hoofdkantoor van KILROY is gelegen in Kopenhagen, Denemarken. Ben je geïnteresseerd in een positie hier, bezoek dan de website van KILROY International. Hier kan je ook open sollicitaties sturen voor posities binnen business development, customer service, accounting, internationale marketing en IT. 

 

 

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?