De KILROY foundation – onderwijs voor iedereen

De KILROY foundation – onderwijs voor iedereen
In 2013 heeft KILROY de KILROY Foundation opgestart met als doel onderwijs in het buitenland te verbeteren. De KILROY Foundation doet dit door het opzetten van projecten in ontwikkelingslanden en door middel van het uitgeven van beurzen aan studenten in Scandinavië, Nederland en België.

Niet iedereen ter wereld krijgt dezelfde kansen om het maximale uit hun leven te halen - dit kan komen door armoede, gebrek aan onderwijs of andere redenen. Omdat KILROY onderwijs voor iedereen nastreeft is er the KILROY foundation.

Het eerste initiatief van de KILROY Foundation is Sunshine Educare. Er is een kinderopvang in een township gebouwd dat net iets buiten Kaapstad, Zuid-Afrika ligt. Kinderen kunnen dankzij het project veilig naar school gaan.

Er zullen meer projecten als deze volgen, daarnaast zullen er beurzen voor studenten worden uitgegeven.

Wat is de KILROY foundation?

De KILROY Foundation is een onafhankelijke stichting die - met wereldwijde activiteiten op het gebied van onderwijs - het belang van onderwijs onder ogen wil brengen.

The KILROY foundation wordt gefinancierd door KILROY International A/S en andere partijen met dezelfde missie. KILROY International A/S geeft op de volgende punten financiële steun aan the KILROY Foundation:

  • Individuen die graag willen studeren
  • Projecten die ervoor zorgen dat onderwijs in ontwikkelingslanden wordt gestimuleerd
  • Organisaties met dezelfde doelen
KILROY Foundation website
kilroyfoundation.net
KILROY Foundation op Facebook
facebook.com/kilroyfoundation
Contact