{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Overland tours in het buitenland

Tenten opgezet midden op een open vlakte tijdens een overland reis met een truck
Reizigers aan een kampvuur tijdens een overland tour met een truck

Overland tours - Reis van de gebaande paden

Reis jij liever overland om de échte natuur te ontdekken en buiten de bekende paden te gaan? Dan zijn overland tours (ook wel truck tours) de perfecte manier van reizen. Samen met andere avonturiers reis je in een omgebouwde truck overland door één of meerdere landen. Vooral in Afrika zijn de overland tours een populaire manier van reizen. Dus, hou je van actie en avontuur, wil je op een andere manier reizen en vermijd je liever de toeristische routes?  Waar wacht je nog op? Lees snel meer over de overland tours.

Kom eens langs voor jouw droomreis!

LET OP: momenteel beperkte selectie

Helaas zijn veel van onze partners als gevolg van COVID-19 genoodzaakt hun aanbod van reizen over land geheel of gedeeltelijk te beperken. Dit betekent natuurlijk dat we niet kunnen helpen met exact dezelfde selectie die we in het verleden hebben kunnen hebben gehad. Wil je graag een overland tour maken? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we graag wat de mogelijkheden op dit moment zijn.

Reis met andere avonturiers in een truck

Kan jij wel wat avontuur aan? Reis dan samen met andere reislustige avonturiers in een overland truck.

De omgebouwde trucks waarmee je overland reist, hebben alle basisvoorzieningen om jou van een prachtige en avontuurlijke reis te voorzien. Met een overland tour reis je door ongerepte natuur waar er op de mooiste plekjes een tussenstop wordt gemaakt om te kamperen onder de heldere sterrenhemel. Met een overland tour ga je letterlijk van de gebaande paden. De meeste wegen zijn niet zoals je gewend bent en dus niet geasfalteerd. Nog beter, sommige wegen bestaan zelfs helemaal niet!

Overland tours brengen je op de meest mooie en rustige plekken waar je geen andere toerist tegenkomt. Er zijn veel verschillende overland tours. Zo kan je overland reizen door één land in twee weken. Maar voor de echte avonturiers is het ook mogelijk om te reizen door meerdere landen, van 2 tot 28 weken lang!

De meeste overland tours vinden plaats in Afrika, waar we in een omgebouwde overland truck overal kunnen komen, maar ook op andere contintenten is overlanding populair.

Veel van onze Reisexperts zijn fan van overlanding. Ze kunnen je er alles over vertellen. Neem snel contact met ons op!

Waarom een Overland Tour met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wilt iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?