{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen

Ga surfen in het buitenland
surfing-surd-dude-getting-ready-sidebar

Leer surfen - surfles in het buitenland

Leren surfen is gevaarlijk: voor je het weet wil je niets anders meer!

Kom eens langs voor jouw surfreis

Bij KILROY bieden wij de tofste surfkampen aan! Je leert niet alleen surfen, maar ook hoe het leven als surfdude of surfchick eruit ziet. Een surfvakantie die je meeneemt naar de beste surfplekken op verschillende bestemmingen rond de wereld.

Leer surfen op verschillende bestemmingen

We raden je aan om surflessen te nemen aan het begin van je reis, zodat je overal ter wereld van het surfvirus kunt genieten. Neem surflessen op verschillende bestemmingen wereldwijd, in de surfkamp dat bij jou past. Golfsurfen is geen uitzondering op meest van de zonnige bestemmingen. Boek jouw surfkamp of surflessen dichtbij huis, zoals in Marokko en Portugal - of leer surfen op verre bestemmingen. Denk hierbij aan bestemmingen zoals Australië, Bali, Costa Rica, Los Angeles, Mexico, Nieuw-Zeeland, Sri Lanka en Zuid-Afrika.

Oh ja, voor de kitesurfliefhebbers hebben we goed nieuws: je kunt (leren) kiten in Zuid-Afrika (Kaapstad).

Leer surfen in:

Alle surfkampen

Waarom surfen met KILROY?

Veiligheid

We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.

We zijn er altijd voor je

We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wilt iets wijzigen, dan zijn we er voor je.

Vooruit plannen

Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?