{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Bali
Surfen in Bali

Leer surfen op Bali

Wil jij in korte tijd de beste golven leren pakken op één van de populairste eilanden van Indonesië? Heb je altijd al het surferslijfstijl willen beleven? Op staan met surfen en naar bed gaan met de golven nog in je benen? En wil je bovendien langere tijd op één plek verblijven? Lees dan verder!

Vragen over surfen op reis?

Surfen op Bali

Bali is een droombestemming voor surfers, met meer dan 50 surfspots is er genoeg keuze! De goede surfers slaan hun slag bij Uluwatu en Padang Padang. Mocht je zelf op surfvakantie gaan naar Bali dan kan je de beste surf tussen juni en september verwachten. Je kunt natuurlijk ook op surfkamp in Bali!

Leer surfen op Bali

Jij kunt leren surfen op Bali! Het surfkamp op Bali ligt 30 minuutjes van Kuta en het vliegveld van Denpasar. Tijdens het surfkamp werk je hard, lig je elke dag in de golven en beschik je over de beste surflessen om jouw surf skills te verbeteren.  Maar je kunt natuurlijk ook ultiem relaxen in de surfvilla! De surfschool in Bali is ideaal voor de beginnende surfer en de meer ervaren surfer die zijn of haar skills naar een niveau hoger wilt brengen. Wat kun je verwachten op de surfcamp in Bali?

  • Elke ochtend surf les in kleine groepen met hetzelfde niveau
  • Elke middag kun je een surfboard huren om zelf te gaan surfen
  • De surfkamp is inclusief ontbijt en avondeten
  • Kies tijdens je surfvakantie op Bali tussen een dorm, double room of een bungalow
  • Verblijf in een villa. waar je kunt chillen met de andere surfers van het surfkamp
  • Na je surf les op de verschillende surfspots in Bali heb je de optie voor massages en yogalessen
  • Kies tussen een surfkamp van 1, 2 of 3 weken en ga daarna zelf op pad en surf in Bali en de andere eilanden van Indonesië!

Waarom surfen in Bali met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wilt iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle surfcamps op Bali

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?