{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kuala Lumpur

Reizen naar Kuala Lumpur met KILROY
Reizen naar Kuala Lumpur met KILROY

Kuala Lumpur

Voor de meeste mensen is het liefde op het eerste gezicht wanneer ze Kuala Lumpur bezoeken. Van historische tempels, exotische markten en culturele bezienswaardigheden tot moderne winkelcentra, er is voor ieder wat wils. De stad is een grote culturele mix. Bovendien zorgt een efficiënt openbaar vervoersysteem ervoor dat je eenvoudig van A naar B kan reizen.

Kom langs voor jouw reis naar Kuala Lumpur

Bezienswaardigheden in Kuala Lumpur

Petronas Twin Towers

Kuala Lumpur is een dampende Aziatische metropool met bijna 7 miljoen inwoners. De meest bekende bezienswaardigheden zijn de majestueuze Petronas Twin Towers in het midden van de stad. Pak de lift en je hebt een fantastisch panoramazicht over de stad, het ticket hiervoor kan je 's ochtends gratis ophalen. Zorg er wel voor dat je er op tijd bij bent, want vol is vol. Direct naast de twee torens vind je een immens winkelcentrum van meerdere verdiepingen, genoeg winkeltjes dus om je geld te spenderen!

Kuala Lumpur is in een aantal gebieden opgedeeld, de volgende wijken het interessantst: City centreHier staan het Merkeda Square, Sultan Abdul Samad Building en Selangor Club. Ook ligt hier het oude Chinatown en is het de plaats voor marktjes en lekker eten. Golden Triangle: Het hippe gedeelte met luxehotels, sprankelende winkelcentra, clubs en de Petronas Twin Towers. Tuanku Abdul Rahman: De wijk naast Golden Triangle is een stuk goedkoper met veel lowbudget accommodaties en een kleurrijk winkelgebied.

Shoppen in Kuala Lumpur

Als je op citytrip gaat naar Kuala Lumpur, neem je best niet te veel kleding mee. Je kan er fantastisch shoppen op lokale marktjes of in de mega winkelcentra. Als je budgetproof wil shoppen, bieden de lokale markten de oplossing. Zelfs voor kunst, dvd's, horloges... ben je hier aan het juiste adres. Heb je een iets groter budget, dan vind je in de grotere winkelcentra alles wat je zoekt: kleding, schoenen, tassen en accessoires van zowel dure als iets goedkopere merken. 

Nachtleven van Kuala Lumpur

Het nachtleven in Kuala Lumpur is geweldig. De drank is relatief goedkoop en de dj draait maar al te graag jouw favoriete muziek, alles wat je nodig hebt voor een perfecte feestavond. Ben je opzoek naar andere backpackers, breng dan een bezoek aan de reggaebar, gelegen in Chinatown, gezelligheid gegarandeerd!

Activiteiten in Kuala Lumpur

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?