{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Langkawi, Maleisië met KILROY
Reizen naar Langkawi, Maleisië met KILROY

Reizen naar Langkawi

Langkawi is een van de meest populaire bestemmingen in Maleisië en heeft veel spannends te bieden, zowel boven als onder water. Door de blauwe lucht, aangename temperaturen, witte zandstranden en felgroene palmbomen, is het de perfecte plaats als je een ontspannen strandvakantie wil. Pulau Langkawi is het eiland waar je aankomt als je naar Lankawi vliegt, het is ook het grootste eiland. De meeste andere eilanden zijn onbewoond, wild en ongelooflijk mooi.

Vragen over een reis naar Langkawi

Boven en onder het water in Langkawi

Hier zijn heuvels bedekt met weelderig groen en kan je adelaars, speciale vlinders en andere exotische dieren zien. Je kan ook een bezoek brengen aan de Langkawi Crocodile Farm waar je veel verschillende soorten krokodillen van dichtbij kunt zien. Als je op de eilanden wil rondreizen kan je een fiets, scooter of  auto, voor langere tochten, huren. Je kan ook de kabelbaan gebruiken die 705 meter de berg op gaat en een spectaculair uitzicht geeft over Langkawi. Als je in de bergen bent ga dan naar de 125 meter lange hangbrug, deze staat bekend als een van de engste bruggen ter wereld.

Als je van mooie koraalriffen en bijzondere vissen houdt, is Langkawi de place to be. In Pulau Pajares kan je snorkelen en de mooiste vissen zien. Of duik dieper, naar de grotere vissen zoals barracuda's, kabeljauw en snapper. Is duiken niets voor jou, dan kan je Langkawi Underwater World bezoeken, het grootste aquarium van Maleisië. Hier vind je meer dan 500 verschillende zee- en zoetwaterdieren zoals zeehonden, pinguïns, haaien en vissen.

Belastingvrij shoppen op Langkawi

Het belangrijkste eiland, Pulau Langkawi, is het meest bezochte eiland van allemaal. Sinds het einde van de jaren tachtig is dit een belastingvrije zone, je kan hier dus belastingvrij winkelen.

Beste reistijd Langkawi

Het hoogseizoen in Langkawi loopt van november tot april. Het is er met 32 tot 35 graden erg warm, de luchtvochtigheid is hoog en er is weinig regen. Tussen januari en maart is het droogseizoen. Van april tot augustus is het tussenseizoen, je kan buien verwachten in de middag maar toch is het lekker. Het laagseizoen is van september tot oktober, de zee is dan ruiger en het regent meer, er zijn dan erg weinig toeristen.

Activiteiten Langkawi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?