{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Koh Phangan

Reizen naar Koh Phangan met KILROY
Reizen naar Koh Phangan met KILROY

Reizen naar Koh Phangan, het eiland van de Full Moon parties

Als je in Thailand bent, mag je de beroemde Full Moon Party op Koh Phangan niet missen. Met een bucket in je hand, kan je dansen tot de vroege uurtjes! Kater de volgende dag uit op de mooiste stranden. Naast de feestjes is er nog veel meer te doen. Reis naar Koh Phangan voor een goede kitesurf sessie, duik het water in of kijk je ogen uit bij een Thai box wedstrijd.

Vragen over een reis naar Koh Phangan

Full moon party op Koh Phangan

De Full Moon Party begint als de schemer inslaat en de volle maan opkomt. Op het strand van Haad Rin worden duizenden lampjes aangestoken. Samen met 10.000 tot 30.000 andere feestgangers dans je op de fijne beats die de dj's voor je spelen. Als je moe bent van het dansen kun je even relaxen op het strand om vervolgens weer verder te gaan. Zoek je buckets zorgvuldig uit bij de marktjes op het strand, je krijgt er shotjes of andere gadgets bij!

De stranden van Koh Phangan

Ko Phangan ligt samen met Koh Samui en Koh Tao in het westen van Thailand. De eilandengroep ligt in de Golf van Thailand en dit zorgt voor prachtige afgelegen witte stranden en mooie natuur. Met je scooter cruise je zo naar mooie stranden als Haad Chao Phao, Hat Sadet en Salad beach. Het zijn prachtige stranden waar je kunt zwemmen en snorkelen in kristalhelder water. Vergeet niet te stoppen bij de leuke strandtentjes voor een heerlijke Thaise maaltijd en een cocktail. Sommige stranden van Koh Phangan (zoals Huad Yuan) liggen zo afgelegen dat je ze alleen per boot kunt bereiken.

Activiteiten op Koh Phangan

Ben je klaar met het strand? Dan biedt Koh Phangan nog veel meer activiteiten. Je kan er als een aapje tussen de boomtoppen slingeren met de canopy tour. Wil je het water op? Neem dan kitesurflessen, Koh Phangan heeft de perfecte combinatie van windkracht en golven. Er is ook een Muay Thai stadium, waar je zelf kunt trainen of een wedstrijd kunt bekijken.

Activiteiten in Koh Phangan

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?