{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Koh Phi Phi

Reizen naar Koh Phi Phi met KILROY
Reizen naar Koh Phi Phi met KILROY

Reizen naar Koh Phi Phi, het paradijs

Koh Phi Phi is een populaire bestemming voor backpackers. Dit is terecht, want de omgeving is er prachtig! Koh Phi Phi Don is het grootste eiland, waar je volop vermaakt wordt. De film "The Beach" is op Maya Bay op Koh Phi Phi Lee opgenomen. Als je de film hebt gezien weet je het al: dit is het paradijs op aarde! Reis naar de Thaise eilanden en je zult zien hoe prachtig ze zijn, geen wonder dat de eilanden zo ontzettend populair zijn. 20 jaar geleden was deze locatie uniek en nog niet gedomineerd door massatoerisme. Geen wonder dat de film hier opgenomen is.

Vragen over een reis naar Koh Phi Phi

Tegenwoordig is Koh Phi Phi Don volgebouwd met luxe resorts, winkeltjes, bars, clubs, tattooshops en massagesalons. Het onbewoonde Koh Phi Phi Lee trekt zoveel toeristen dat de romantiek er wel een beetje van is. Desondanks is Koh Phi Phi het bezoeken waard. Het wordt niet voor niets het paradijs genoemd.

Activiteiten op Koh Phi Phi

Koh Phi Phi ligt op de grens van de Phuketzee en de Andamanse zee. De kristalheldere wateren bieden huis aan vele kleurrijke vissen, haaien en uitgestrekte koraalriffen. Je kunt dus perfect snorkelen en duiken bij Koh Phi Phi. Je kan zelfs met haaien snorkelen als je voor zonsopgang naar Maya Bay, het populairste strand van Koh Phi Phi Lee gaat. Je kunt de eilanden per kajak of longtailboat verkennen, ook kun je de prachtige rotsformaties beklimmen. Stop ook in Monkey Bay en neem een rugzak vol bananen mee, de apen die er wonen zullen je dankbaar zijn.

Als je nog niet genoeg hebt gekregen van dieren ga dan naar de bars of clubs op Koh Phi Phi, als de zon ondergaat ontpoppen de toeristen zich tot ware party animals!

Eten op Koh Phi Phi

Omdat Koh Phi Phi zo toeristisch is, heb je eten uit elk werelddeel, vergeet de Thaise cuisine echter niet. Koh Phi Phi's specialiteit is de pittige curry genaamd Geng Kai (met kip), Geng Neua (met rundvlees) of Geng Hoi (met zeevruchten). Let op: het Nederlandse pittig is iets anders dan het Thaise pittig. Een aanvulling voor je Thaise vocabulaire: "Mai Pet", het betekent niet pittig.

Eet smakelijk!

Activiteiten bij Koh Phi Phi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?