{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Koh Samui | KILROY
Reizen naar Koh Samui | KILROY

Reizen naar Koh Samui

Koh Samui en de bijbehorende 80 eilandjes liggen in de golf van Thailand. Het stond vroeger gekend als een goedkope backpackbestemming, maar na de komst van het vliegveld op Koh Samui, delen backpackers het eiland met families en andere toeristen. Het is een prachtig eiland waar je je 24 uur per dag kunt amuseren.

Vragen over een reis naar Koh Samui

De stranden van Koh Samui

Koh Samui heeft parelwitte stranden die je voornamelijk van foto's kent. Chaweng is het bekendste strand, maar ook het duurste. Resorts worden afgewisseld met hostels, restaurants, discotheken en leuke winkeltjes. Als je zin hebt om te feesten moet je hier zijn. Lamai staat op plaats twee als feestlocatie. Er zijn ook kleinere, rustigere strandjes zoals Big Buddha Beach en Bo Phut Beach die echt de moeite zijn.

Activiteiten op Koh Samui

De meesten reizen naar Koh Samui om te genieten van de prachtige stranden en de verschillende activiteiten. Als je geïnteresseerd bent in duiken, heb je veel mogelijkheden hier, van dagtours tot verschillende duikcursussen. De noordkust heeft krachtige winden, die deze locatie tot een surfparadijs maken, zeker de maanden van december tot februari. Je kan natuurlijk ook voor een zeiltocht gaan en de prachtige omgeving van Koh Samui bewonderen vanop het water.

Het Angthong National Marine Park is ook een aanrader. Anthong bestaat uit 40 eilandjes, herkenbaar aan de bijzondere kalkstenen rotsformaties. Mocht je klaar zijn met Koh Samui, dan is het slechts 45 minuten varen naar het volgende eiland, Koh Phangan.

Transport naar Koh Samui

Je kan direct naar Koh Samui vliegen vanuit Bangkok, Phuket, Pattaya, Chiang Mai, Singapore en Hong Kong. Maar de meeste backpackers komen vanuit Surat Thani met de boot naar Koh Samui.

Transport op Koh Samui

Het is gemakkelijk om je te verplaatsen op Koh Samui. Huur een scooter of een fiets, neem een taxi of spring op een van de lokale bussen.

Activiteiten in Koh Samui

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?