{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Koh Tao, Thailand met KILROY
Reizen naar Koh Tao, Thailand met KILROY

Reizen naar Koh Tao, het duikwalhalla van Azië

Koh Tao is een klein eiland met een relaxte sfeer. Geniet van de parelwitte stranden, de kristalheldere wateren en grote rotsformaties. Bekijk de zonsondergang vanaf Sairee Beach, terwijl je geniet van een lekkere cocktail. Verken het eiland per scooter, beklim de rotsen of ga snorkelen. Reis naar Koh Tao en laat je verrassen door de tropische schoonheid en rust of doe juist datgene waar het eiland bekend om staat: haal je duikbrevet!

Vragen over een reis naar Koh Tao

Duiken op Koh Tao

Er wordt heel wat afgedoken in Koh Tao, er worden namelijk nergens in Azië meer duikbrevetten gehaald dan hier. Dat betekent ook dat er veel duikscholen zijn die niet altijd de beste kwaliteit bieden. Wij werken samen met de beste duikscholen van Koh Tao om jou een onvergetelijke duikervaring te bieden, zonder zorgen.

De duikspots bij Koh Tao staan bekend om het heldere, rustige en warme water. Dit is prettig als je een beginner bent. Ontdek hier voor de eerste keer de onderwaterwereld, het is bijna alsof je je op een ander planeet bevindt. Mocht duiken niks voor jou zijn? Dan kun je altijd nog gaan snorkelen.

Snorkelen op Koh Tao

Wil je niet duiken, maar wel een kijkje onderwater nemen? Er zijn veel baaitjes en duikplaatsen waar je ook goed kan snorkelen! Schrijf de volgende plaatsen op voordat je met je vinnen en duikbril op pad gaat: Ao Tanote, Aow Leuk, Leam Thian Bay, Hin Wong Bay, Mango Bay, Koh Nang Yuan of Shark Island

Sairee Beach en Sairee Village

Reis je naar Koh Toa dan mag je Sairee Beach en Sairee Village niet missen. Je kan er elke dag een prachtige zonsondergang zien vanuit de relaxte stoelen van de strandtentjes. Er zijn ontzettend veel restaurantjes waar je authentiek Thais kunt eten, maar ook pizza's of hamburgers kan bestellen. Het nachtleven in Sairee bruist, er is elke avond wel iets te beleven!

Andere activiteiten op Koh Tao

Er zijn ook andere leuke dorpjes zoals Chalok Ban Khao. Hier heb je een baai met allerlei leuke restaurantjes en een relaxte sfeer. Koh Tao heeft prachtige rotsformaties die je kan beklimmen. Je kunt ook je scooter een dagje verruilen voor een kayak en het eiland vanaf de zee verkennen.

Activiteiten op Koh Tao

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?