{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Krabi | KILROY
Reizen naar Krabi | KILROY

Reizen naar Krabi

Krabi ligt aan de westkust in het zuiden van Thailand en wordt omringd door torenhoge kalkstenen kliffen. Dit klein visserdorp is gekend voor zijn verbindingen naar Koh Lanta, Koh Phi Phi en de stranden van Ao Nang. Hierdoor is Krabi een natuurlijke stopplaats voor velen in dit deel van Thailand. Breng een aantal dagen door op deze plek voor je verder reist.

Vragen over een reis naar Krabi

Klimmen bij Krabi

De hoge kalkstenen kliffen zijn perfect voor bergbeklimmers. Vanaf de kliffen heb je prachtige uitzichten over de zee. Zelfs klimmers zonder veel ervaring kunnen naar de Princess Lagoon hiken, daar heb je prachtige uitzichten over Railey Beach.

Activiteiten in Krabi

Op Railey beach kan je kajaks huren en de prachtige kalkstenen kliffen vanaf het water bekijken. Je kan ook duik- en snorkeltrips maken. Als je van diepzeevissen houdt, ben je hier op het juiste adres! Krabi is namelijk een vissersdorpje en de lokale vissers weten precies waar je naartoe moet!

Van en naar Krabi

Je bereikt Krabi makkelijk met de bus of trein van Bangkok of Phuket, maar er is ook een vliegveld. Aangezien het een kustdorpje is, gebeurt veel van het transport per boot. 

Beste reistijd Krabi

In Krabi heerst een tropisch klimaat, met een gemiddelde dagtemperatuur van 33 graden. Het regenseizoen loopt van mei tot oktober. De beste reistijd is van december tot en met februari.

Activiteiten bij Krabi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?