{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Phuket met KILROY
Reizen naar Phuket met KILROY

Reis naar Phuket, een eiland vol vermaak!

Phuket heeft alles! Zon, zee, strand en cultuur. Het is het grootste eiland van Thailand en één van de populairste bestemmingen tijdens een rondreis. Hoewel Phuket wellicht niet de goedkoopste bestemming is, heeft het wel ontzettend veel te bieden. Natuurlijk zijn de witte stranden niet te vermijden, maar bezoek zeker de nationale parken. Ontdek Phuket zelf!

Vragen over een reis naar Phuket?

Patong Beach

Op het strand van Patong gebeurt het allemaal! Het gaat hier om twee dingen: het prachtige strand en het nachtleven. Bezoek Soi Bangla en geniet van de bars en dans tot in de vroege uurtjes in de clubs. Dat je bij Patong ook goed kan eten en shoppen is de kers op de taart.

Het oude Phuket

Thalang road is het hart van de oude stad van Phuket en staat vol oude Sino Portugese huizen. Wandel langs de straten rondom Thalang road en je zult veel leuke gebouwen en restaurantjes ontdekken.

Veel te doen in Phuket

Er is echt zoveel te doen in Phuket. Phuket Fantasea is een groot pretpark, het Simon Cabaret is een bizarre show van ladyboys en de religieuze iconen Big Buddha en Wat Chalong zijn het bezoeken waard. Ook kun je vanuit Phuket de Similan eilanden bezoeken.

Beste reistijd Phuket

Phuket heeft een tropisch klimaat: overdag is het gemiddeld 33 graden en de luchtvochtigheid is hoog. Het regenseizoen loopt van mei tot oktober. De beste reistijd is tussen december en februari.

Activiteiten op Phuket

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?