{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


15 plaatsen die je moet bezoeken voor je 25 bent

general-girlfriends-waterfall-swimming-mountain-view-cover

15 plaatsen die je moet bezoeken voor je 25 bent

De wereld is gigantisch (ook al lijkt dat de dag van vandaag misschien niet meer zo) en er zijn oneindig veel dingen die je kan zien en doen. Toch zijn er sommige plaatsen die je moet bezoeken als je nog jong bent. Bepaalde steden, festivals en activiteiten zijn zoveel leuker als je nog helemaal geen verplichtingen hebt en nog jong en vrij bent. Hier vind je alvast 15 plaatsen die je zeker moet bezoeken voor je 25 wordt! 

new-zealand-milford-sound-sea-kayak-cover
Je volgende avontuur wacht
Waar je ook naartoe wil en wat je ook wil doen, met KILROY beleef je de tijd van je leven. Doe hier je reisinspiratie op! Boek je volgende reis vóór 1 september en geniet van onze nieuwe flexibele boekingsvoorwaarden. Boek met Zekerheid bij KILROY.
Inspiratie voor je volgende reis

1. Nieuw-Zeeland

Het paradijs voor adrenaline junkies! Nieuw-Zeeland is de perfecte plek als je wild wordt van parachute springen, bungeejumpen, raften, rotsklimmen, snowboarden, zorbing en nog zo veel meer!  

2. India - Het Holi Festival

India is een unieke wereld op zich en je vindt er culturen die je nergens anders tegenkomt. Als je op zoek bent naar een uniek evenement dat je onderdompelt in de Indische kleurenpracht dan is het Holi Festival zeker iets voor jou. Iedereen zou dit minstens één keer meemaken in z'n leven!

3. Costa Rica

Als je van plan bent naar Costa Rica te reizen, raden we je aan om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Er is geen betere manier om de prachtige fauna en flora te ontdekken! Er zijn nog gigantisch veel andere leuke dingen te beleven op Costa Rica, je kan gaan surfen, duiken, de jungle intrekken of languit genieten op de prachtige stranden. 

4. Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de droombestemming voor backpackers. Ga surfen in Kaapstad en reis vervolgens met de bus naar Johannesburg. Onderweg kom je gegarandeerd nog andere backpackers tegen. 

5. Kroatië

Kroatië is een prachtig land en de beste manier om het te ontdekken is door met de zeilboot de verschillende eilanden te ontdekken samen met andere jonge avonturiers. Eilandhoppen is nooit een slecht idee!

6. Indonesië

In Indonesië vind je een paar van de mooiste duikplekjes ter wereld! Wij raden je aan te gaan duiken op de Gili of Komodo eilanden of Pulau Weh. Daar ontdek je een volledig nieuwe wereld en ook prachtige dieren en natuur onder water.

7. Brazilië

Brazilië is nog zo'n land dat perfect is voor backpackers. Het is gigantisch, enorm divers en binnenlands transport is makkelijk dankzij de vele busverbindingen. Ontdek toffe steden, prachtige stranden en een kleurrijke levensvisie. 

8. Australië

Op roadtrip gaan in Australië is de droom van veel mensen! Een campervan huren is de beste keuze als je beslist een roadtrip te maken omdat je in één klap zowel je transport en accommodatie regelt. Hou je van vrijheid tijdens het reizen? Beter dan dit wordt het niet! Jij kiest elke dag opnieuw met welk prachtig zicht je wakker wordt. 

9. Mongolië

Op zoek naar een werkelijk adembenemende reis? Neem de trein door Rusland, Mongolië en China en wordt helemaal weggeblazen. Je bezoekt de meest geïsoleerde plekken ter wereld, ontmoet de plaatselijke bevolking op de trein en aanschouwt unieke natuurfenomenen. 

10. Californië

Naar Californië reizen om te leren surfen is zoals naar Italië gaan om pizza te leren maken. Onze huidige surfcultuur werd geboren in Californië dus als je de originele stranden en golven wil ervaren is dit the place to be! Je krijgt er de gebruinde locals zomaar bij. In Californië vind je ook heel wat prachtige steden zoals LA en San Francisco. 

11. Kenia

Een safari is al een onvergetelijke ervaring - beeld je dan eens in hoe zalig een camping safari moet zijn! Je doet dit best zolang je nog graag in een tent slaapt (of zolang je rug dit toelaat). Slapen in de wildernis, centraal in een nationaal park is iets magisch, bovendien biedt Kenia de meest verbluffende safari mogelijkheden ter wereld. Maak je maar al klaar om die "Big 5" van je lijstje te schrappen!

12. Peru

Er is zo gigantisch veel te zien en doen in Peru! Bewandel het Inca Pad naar Machu Picchu, overleef enkele dagen in het Amazonewoud, verblijf bij een gastgezin op een eiland in het Titicacameer en ga sandboarden in Huacachina.  

 

13. Barcelona

Een hele zomer lang Spaans leren in Barcelona is een topervaring! Je ontmoet mensen van over de hele wereld, ontdekt nieuwe culturen en leert deze leuke stad op een totaal andere manier kennen.

14. Canada

De natuurlijke schoonheid van Canada kan je moeilijk in woorden omschrijven. Er zijn prachtige parken waar je doorheen kan wandelen, je kan gaan kamperen in de Canadese bossen of gaan raften en ziplinen als je eerder een adrenaline junkie bent.

15. Thailand

Een gigantisch feest op een prachtig wit strand op een klein Thais eiland met een heleboel andere backpackers die een toptijd willen beleven. Wat wil je nog meer?

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?