{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 activiteiten in Thailand die je moet gedaan hebben!

5 activiteiten in Thailand die je moet gedaan hebben | KILROY

5 dingen die je moet gedaan hebben in Thailand

We zijn het er vrijwel allemaal over eens dat Thailand een paradijs op aarde is. Het land heeft het allemaal: ongelooflijke gastvrijheid, prachtige landschappen, verbazingwekkende wilde dieren, enkele van de beste stranden ter wereld, verlaten afgelegen eilanden, heerlijk eten en het beste van alles? Het kost allemaal niet echt veel. Eerlijk, wat is er niet leuk aan Thailand?

Thailand is de laatste jaren een toeristische trekpleister van formaat geworden, vooral in het hoogseizoen tussen december en april, wanneer mensen vluchten voor de winter. We begrijpen natuurlijk echt waarom. De mensen in The Land of Smiles zijn enorm gastvrij en sfeervol. Natuurlijk maakt de plaatselijke bevolking alleen je reis niet compleet. Wil je echt een bijzondere avontuur meemaken in Thailand, lees dan hier wat je zeker niet mag missen.

1. Duiken in Thailand

5 fede aktiviteter i Thailand du ikke må gå glip af!

Duiken in Thailand is in één woord spectaculair. Op verschillende plaatsen in het land heb je de mogelijkheid om te duiken met haaien, walvishaaien en pijlstaartroggen. Als je nog geen PADI-certificaat hebt, raden we je aan er een te nemen op Koh Tao, een van de beste en goedkoopste plekken om te leren duiken.

  • Aanrader: Leer duiken op Koh Tao - vanaf EUR 155
  • Tip: Een van de beste plekken om walvishaaien te zien in Thailand is rond Chumpeon Pinnacle, dat is een goede 15 minuten van Koh Tao. Misschien heb je ook het geluk om deze gigantische dieren te zien terwijl je de zee in duikt rond de Similan-eilanden of de Phi Phi-eilanden.

2. Trekking in Thailand

Trekking i Thailand | KILROY

Vooral het noorden van Thailand biedt absoluut fantastische hiking paden in de natuur. Als je ervoor kiest om te gaan hiken in Noord-Thailand, krijg je prachtige rijstvelden, kleine dorpjes, grote grotten, dichte jungle en wilde rivieren te zien. Kortom: een bijzonder avontuur in het hart van de natuur.

  • Aanrader: Prachtige 5-daagse Ban Jabo-trektocht vanuit Chiang Mai - vanaf EUR 271
  • Tip: vergeet niet om een ​​trui met lange mouwen en een comfortabele broek mee te nemen. Ook als je in het hoogseizoen in Thailand reist, is het eigenlijk tegelijkertijd 'koel seizoen' in Noord-Thailand, en kan het 's avonds dus frisjes zijn. Neem zeker ook goede trekkingschoenen mee - je voeten zullen je dankbaar zijn!

3. Zeilen in Thailand

Sejlads i Thailand | KILROY

Wat is er mooier dan te zeilen tussen de vele prachtige eilanden in het kristalheldere water van Thailand? Beeld je even in dat je op het dek zit, bij 30 graden in de volle zon, en je zit te wachten tot de boot aanmeert en je het volgende prachtige eiland met witte zandstranden kunt ontdekken! Neem zeker je snorkelspullen mee zodat je de prachtige koraalriffen kan zien.

4. Fitnesskamp in Thailand

Fitnesscamp i Thailand | KILROY

Als je meer voor een actieve vakantie bent, raden we je een fitnessreis naar Thailand aan. Schrijf je in in het fitness bootcamp, get in shape en ontmoet veel nieuwe mensen. De sfeer op de bootcamp is ontzettend motiverend en je zult versteld staan ​​van wat je op een korte periode bereikt.

  • Aanrader: Spieren opbouwen in Thailand (vanaf EUR 787).
  • Tip: De meeste reizigers naar onze fitness bootcamp komen alleen, dus maak je geen zorgen als je geen reisgenoot hebt. Binnen de kortste keren maak je nieuwe vrienden.

5. Rondtrekken in Thailand

Rundtur i Thailand | KILROY

Oké, je gaat naar Thailand, maar kan niet kiezen uit de vele opties? Dat snappen we maar al te goed. Je zult waarschijnlijk prachtige stranden, majestueuze tempels, gigantische rijstvelden en al het andere dat dit land te bieden heeft willen zien. Waarom maak je dan geen rondreis door Thailand, zodat je ineens alles kunt zien?

  • Aanrader: 15 dagen indrukwekkende rondreis - vanaf EUR 807
  • Tip: Een rondreis door Thailand geeft je van plek tot plek veel verschillende indrukken en ervaringen. Sta open en u kunt er zeker van zijn dat Thailand een geweldige indruk zal achterlaten!
alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?