{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 coole mariene vrijwilligersprojecten

Ruim het afval op van het strand in plaats van het te laten slingeren

Wil jij het verschil maken onder het wateroppervlak?

Regelen we voor je!

Hieronder hebben we een aantal van onze coolste mariene vrijwilligersprojecten bij elkaar gezet met wie wij trots samenwerken. Als je hier aan het werk gaat dompel je je onder in echt authentieke lokale gemeenschappen terwijl je goed werk doet bij project waar het onderwaterleven je dankbaar voor is. Klinkt goed toch? Lees dan snel verder! 

 

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud
Meer lezen over dit project?
Om te bepalen of het mariene vrijwilligersproject op de Filipijnen wat voor jou is vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Klik op de link hieronder.
PHILIPPINES - MARINE CONSERVATION AND DIVING

1. Combineer Mariene behoud met duiken op de Filipijnen

Oke, dus je wilt je aansluiten bij een cool vrijwilligersproject, maar je hebt nog geen duikervaring? Geen probleem! Bij dit project is het mogelijk om eerst je PADI certificaat te halen zodat je klaar bent voor al je werkzaamheden onder water. Heb je je duikdiploma al op zak, dan kun je de cursus skippen en meteen aan de slag gaan!

Jakera Surfing Costa Rica (31)
Wil je meer weten over dit project?
Als het kriebelt, dan moet je krabben. Meer weten over het project in Costa Rica of het gelijk boeken bij een Travel Specialist? Check de link hieronder voor alle info die je nodig hebt!
Surfen, Spaans & Schildpadden in Costa Rica

2. Leer Spaans en doe vrijwilligerswerk bij een schildpaddenproject in Costa Rica

¡Hola & Pura Vida! Welkom in Costa Rica. In de prachtige omgeving van Santa Teresa krijg jij een super toffe combi van Spaanse lessen (si si), surf- of yogalessen èn volunteering bij een schildpaddenproject. Begint het reisvirus al te kriebelen? 

Portugal Marine Conservation3
Meer weten over vrijwilligerswerk in Portugal?
Als dit jouw ding is dan vind je hieronder meer informatie. Check de data, prijzen en alle andere trivia hier!
Portugal Marine Conservation

3. Blijf in de buurt en sluit je aan bij het mariene project in Portugal

Geen behoefte aan een lange reis? In deze onzekere tijden begrijpen we je helemaal! 

We werken samen met een gaaf mariene vrijwilligersproject in Portugal. Hier doe je als vrijwilliger behoorlijk gevarieerd werk om het mariene ecosysteem van de Portugese Zuidkust te beschermen. Oh, en hadden we al gezegd dat je super veel mag duiken!?

GVI-marine-conservation-seychelles-2
Meer weten over vrijwilligerswerk in de Seychellen?
Zie je jezelf al zitten op deze boot? Check de link hieronder om alles te weten te komen over het marieneproject op de Seychellen.
MARINE CONSERVATION EXPEDITION IN THE SEYCHELLES

4. Het Marienebeschermersparadijs: de Seychellen

Altijd al die persoon op het feestje willen zijn die het verschil weet tussen een Kleinbuikkathaai en andere Kathaaien? Ja toch? Hier is je kans!

In de het ware tropische paradijs van de Seychellen ga je als vrijwilliger iedere dag aan de slag om het rif in de gaten te houden. Verder verzamel je data over de biodiversiteit onder water en, inderdaad, observeer je de verschillende soorten vissen die gedurende de dag voorbijkomen. Lijkt ons een prima day at the office, wat jij?

Als je liever niet steeds onder water wilt zijn, maar wel de natuur en stranden van de Seychellen wilt helpem beschermen, dan heeft het eiland Curieuse een paar mooie opties voor je. Vraag gerust je lokale Travel Specialist om meer info over deze projecten!

GVI_Thailand_2_1280X720
Meer weten over dit project in Thailand?
Kun je niet wachten om naar Thailand te gaan? Klik dan op de link hieronder. En vergeet niet: je kunt ons altijd contacten als je hulp nodig hebt bij het vinden van een project dat bij jou past!
THAILAND COASTAL CONSERVATION EXPEDITION

5. Sluit je aan bij een veelzijdig marieneproject in Thailand

Vrijwilligerswerk combineren met athentiek Thais eten, geweldige reismogelijkheden en prachtige stranden, dat klinkt toch fantastisch? Vinden wij ook!

Dit project in Thailand is super veelzijdig. Je helpt de met uitsterven bedreigde Groene Zeeschildpad beschermen, houdt de vogels in de gaten, ruimt plastic op van de stranden en zorgt voor meer bewustzijn onder de lokale gemeenschap. Inderdaad: dit project pakt marienebescherming in de breedste zin van het woord aan. Dus er is ook altijd wel iets voor jou te doen!

Hebben we je aandacht getrokken?

Dan willen we je er nog even op wijzen dat er nog veel meer toffe mariene vrijwilligersprojecten zijn waar we mee samenwerken. Als je droomt over Kroatië, Ecuador, Bali of Fiji, om er maar een paar te noemen, kunnen we je ook helpen! 

Klik op de link hieronder om te beginnen met het plannen van jouw volgende avontuur!

Ik wil meer weten!

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nu bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan ermee aan de slag en laten je zo snel mogelijk iets weten!

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?