{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 must-do's in het tropische paradijs van Thailand

Uitzicht over Koh Tao in Thailand

Een tropisch backpackerparadijs...

 

Thailand is een tropische paradijs onder backpackers! En het mooie van Thailand is dat je er het gehele jaar door goed kunt vertoeven. Niks is aantrekkelijker om nu gewoon alles te laten varen, koffers in te pakken en op het eerste vliegtuig te springen richting Thailand, de zogenaamde Land of Smiles. Niet alleen super vriendelijke mensen staan ons daar op te wachten, maar ook de prachtige stranden, mysterieuze jungles, het heerlijke eten en een +30 graden klimaatje! In deze blog delen we de 5 must-do's die je zeker zou moeten doen in Thailand:

Duiken in het helderblauwe water van Koh Tao

Koh Tao is het perfecte eiland als je nieuwsgierig bent naar het onderwaterleven. Koh Tao staat namelijk niet zomaar bekend als het “duik”eiland. Met een aantal duikplekken waar het koraalrif nog onaangetast is, wat je tegenwoordig niet makkelijk meer tegenkomt, een gezellig uitgaangsleven in de knusse barretjes en de nog 200 andere mooie duikplekken verspreid over het eiland, maakt Koh Tau een paradijs voor duikliefhebbers!

Het maakt niet uit of je een ervaren duiker bent of niet, er zijn op dit eiland zat mogelijkheden voor iedereen. Of je nu wil leren duiken of slechts een aantal fundives wil doen, alles is mogelijk. Je kunt kiezen voor een cursus vrijduiken of gaan voor een geavanceerde duikcursus met diploma. En om dat te overtreffen, is het allemaal ook nog eens zeer redelijk geprijsd!

 

 
Meer info:

Wat: 5 dagen cursus "Leren duiken"

Prijs: Vanaf €411,-

Inclusief: Duiklessen, accommodatie en huur van de duikuitrusting

Lees meer over duiken in het duikwalhalla van Azië: Koh Tao

 

Avontuur van Bangkok naar Hua Hin

Een andere coole manier om Thailand te verkennen is ons beroemde en avontuurlijke reisroute van Bangkok naar Hua Hin. In 8 avontuurlijke dagen trek je door de jungle, breng je tijd door op de stranden en neem je een verfrissende duik bij de watervallen. Je begint in Bangkok waar je een paar dagen doorbrengt voordat je doorreist naar Sai Yok National Park. Na 3 dagen hier te verblijven krijg je gegarandeerd echte jungle-koorts (de leuke variant) als je de rivier afvaart op je privévlot. Er is ook tijd voor een toffe kajaktocht in de mooie omgeving.

Vanuit Sai Yok National Park ga je verder naar Hua Hin, waar je een paar dagen doorbrengt met de rest van de groep. Je kunt ervoor kiezen om te kitesurfen of je kunt 's avonds de lokale avondmarkt bezoeken als je daar zin in hebt.

 

Meer informatie:

Wat: 8 dagen avontuur van Bangkok naar Hua Hin

Prijs: Vanaf 615 EUR (gebaseerd op twee personen die samenreizen)

Inclusief: Luchthaventransfer bij aankomst, Accommodatie, 7 x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner, rafting tour, kayaking tour en alle lokale transport. 

Benieuwd naar meer? Lees hier meer!

 

Kamperen op het Chumpon Coral eiland

Wil je het leven op een onbewoond eiland uitproberen? Nou, hier is je kans! Tijdens onze Chumpon Coral Island Camping-tour bezoek je Koh Kye, een onbewoond eiland gemaakt van koralen. De tour is 3 dagen/2 nachten en je kampeert op het eiland. Meer afgelegen dan dit wordt het niet. Een van de leuke dingen om naar uit te kijken tijdens deze tour is een bezoek aan het lokale vissersdorp en hun community. Het is een bijzondere manier om in contact te komen met de lokale bevolking.

Deze reis is vrij kort, maar het is een perfecte manier om je eilandavontuur te starten als je van plan bent om hierna Koh Pha Ngan, Koh Tao of Koh Samui te bezoeken.

 

Meer informatie:

Wat: 3 dagen/ 2 nachten

Prijs: Vanaf 277 EUR (gebaseerd op twee personen die samenreizen)

Inclusief: 2 nachten kamperen, lokaal transport met de boot, toegang tot Koh Kye, 2 x ontbijt, 1 x lunch, 2 x diner. 

Wil je jouw innerlijke Robinson Crusoe ontdekken? Lees dan meer hier!

 

Zeilavontuur van Phuket naar de Phi Phi eialnden

Wat is er mooier dan genieten van het leven op een boot in de prachtige Andamanse zee? Begin deze reis in Phuket en kom op dag 4 aan in Koh Phi Phi. Tussendoor bezoek je Khao Phing Kan ook wel bekend als het James Bond eiland, Railay Beach in Krabi, Koh Ha Yai en uiteindelijk in Koh Phi Phi. Dit eilandhoppen avontuur doe je samen met andere backpackers en je slaapt op de boot. Het enige geluid dat je in de avond hoort zijn de golven die tegen de boot klotsen.

Er is onderweg ruimte om te snorkelen, zwemmen en chillen op de stranden, en dan krijg je ook de kans om het nachtleven van Krabi te verkennen. Niet slecht, hè?

 

Meer informatie:

Wat: 4 dagen / 3 nachten

Prijs: Vanaf 1300 EUR

Inclusief: 3 nachten accomodatie, 3 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner. 

Lees gauw meer over dit zeilavontuur!

 

Khao Sok National Park Avontuur

Als jungletochten en de meer landele delen van Thailand jou aanspreken, wil je deze unieke ervaring in Khao Sok National Park niet missen. Breng 3 dagen door midden in de natuur op deze avontuurlijke tour met gelijkgestemde reizigers.

Op dag 1 begin je met een diner gevolgd door een koele nachtsafari in het nationale park. Eenmaal terug in het resort heb je de rest van de avond ter vrije besteding totdat je in slaap valt in de leuke bamboehutten.

De tweede dag is gevuld met nog meer coole activiteiten: je mag je verheugen op kanoën, wandelen en een waanzinnig diner in de jungle om maar een paar voorbeelden te geven. En dit allemaal in de prachtige omgeving van Cheow Lan Lake.

Op de laatste dag heb je nog meer tijd om het prachtige Cheow Lan Lake te verkennen, ideaal voor een ochtendduik. Zodra het avontuur voorbij is, kun je ervoor kiezen om naar de stranden te gaan of iets anders te doen wat nog op je Thaise bucketlist staat. We zijn ervan overtuigd dat er genoeg leuke onvergetelijke activiteiten voor jou zijn om uit te kiezen!

 

Meer informatie:

Wat: 3 dagen / 2 nachten

Prijs: Vanaf 520 EUR (gebaseerd op twee personen die samenreizen)

Inclusief: 2 nachten accommodatie, lokaal transport, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner. 

Lees snel meer over deze jungle-avontuur!

 

Enthousiast geworden om Thailand te verkennen?

We hopen dat je net zo ontiegelijk enthousiast bent geworden als wij! Hopelijk hebben we je ook kunnen inspireren voor een toffe backpackrondreis door Thailand. Kun je maar niet genoeg krijgen? Bekijk dan ook onze epische rondreisroute door Thailand.

Als je specifieke vragen hebt over de mogelijkheden voor jouw reis naar Thailand, neem dan contact met ons op en we helpen je met jouw ideale avontuur naar Thailand (of elk ander land)!

Vertel me meer over Thailand!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?