{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 tips voor reizen in Thailand

Boot op rivier in Sai Yok National Park | 5 tips voor reizen in Thailand | KILROY

Ontdek het authentieke Thailand met een van deze tips

Thailand is een waanzinnige en ontzettend populaire reisbestemming. Er zijn verschillende manieren om dit geweldige land te bereizen en te ontdekken. Maar hoe kan je dit het beste doen zodat je het beste uit jouw reis naar Thailand haalt en niet verzeilt raakt in het bezoeken van toeristische plekken. Wij hebben 5 tips voor je op een rijtje gezet om het Thailand buiten de gebaande padden te bewonderen.

Meer weten? Mail ons!

thailand-chiang-mai-pha-mon-village-local-cooking-gadv
Hilltribes Trek in Noord-Thailand
Trek de bergen in om kennis te maken met Thailand's afgelegen gemeenschappen in de heuvels gedurende dit 5-daagse avontuur. Start de reis in het prachtige Chiang Mai, trek door een nationaal park naar de dorpen Lahu en Karen, breng tijd door met een sjamaan, ontdek diepe grotten met een bamboeraft en bewonder het weelderige jungle-landschap voordat je aankomt bij het bergdorp Ban Jabo.
Meer info

#1 | Hiken door de indrukwekkende landschappen en dorpen van Chiang Mai

Groen landschap bij Chiang Mai | 5 tips voor reizen in Thailand | KILROY

Hou jij van natuur en ben je klaar om te hiken in een mooie omgeving? Dan is deze rondreis echt perfect voor jou! De omgeving van Chiang Mai staat bekend om de schitterende natuur en het is ook iets compleet anders dan de witte zandstranden waar de meeste mensen aan denken wanneer je het over Thailand hebt. Een van de beste trekkingen die je hier kan doen, is de Ban Jabo Hilltribe trek. Gedurende 5 dagen, zul je hiken door waanzinnige landschappen, bezoek je lokale dorpen en maak je kennis met de echte Thaise keuken.

Meer weten? Mail ons!

wildlife-rescue-center-tiny-bear
Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center
Dit pakketje combineert de projecten Elephant Refuge en het Wildlife Rescue Center.

Het Elephant Refuge Center biedt onderdak aan gedomesticeerde olifanten en biedt een duurzaam bestaan voor olifanten die gedwongen werden om op straat te werken als toeristische attracties.

Het Wildlife Rescue Center herbergt geredde vogels en dieren, zoals Maleise beren, Aziatische zwarte beren, gibbons, makaken, civetkatten, lori's, luipaardkatten en vissende katten. Het opvangcentrum verzorgt hen in een omgeving vergelijkbaar met hun natuurlijke habitat om ze waar mogelijk terug te laten keren in het wild.
Meer info

#2 | Vrijwilligerswerk doen bij Elephant Rescue Center en The Wildlife Rescue Center

Jonge reizigers wassen olifant | 5 tips voor reizen in Thailand | KILROY

Werk als vrijwilliger met dieren in hun natuurlijke omgeving. Hier krijg je de kans om twee toffe vrijwilligersprojecten met elkaar te combineren waarbij je lokale diersoorten kan helpen. Voor een minimale periode van twee weken, zal je helpen in de Elephant Refuge Center en Wildlife Rescue Center in Thailand. Beide projecten zijn opvangcentra en focussen op het imiteren van de natuurlijke habitat van de dieren. Het Wildlife Rescue Center is een opvangcentrum voor vogels en andere dieren, zoals gibbons, makaken, Bengaalse tijgerkatten, Aziatische zwarte beren en veel meer. In het Elephant Refuge Center worden olifanten verzorgd die gered zijn uit de toeristenindustrie.

Meer weten? Mail ons!

Sai Yok Waterfall
Sai Yok Camping Adventure
Ga drie dagen mee op een onvergetelijk jungle-avontuur en overnacht in een drijvende bungalow aan de Kwai rivier, ver van de toeristische drukte van Kanchanaburi.

Ga met de lokale bevolking de jungle in en dobber de rivier af op handgemaakte bamboevlotten. De beste manier om de natuur van de provincie Kanchanaburi te ontdekken.
Meer info

#3 | Een uniek jungle-avontuur in Sai Yok National Park

Raft bij de Sai Yok waterval in Kanchanaburi | 5 tips voor reizen in Thailand | KILROY

Ontsnap gedurende drie dagen aan de toeristenmassa met dit geweldige avontuur in Sai Yok National Park. Je verblijft niet in een resort, maar krijgt de gelegenheid om in unieke accommodaties te slapen die gerund worden door locals. Maak je klaar voor een echt avontuur in de jungle vanaf je drijvende raft op een rivier en stop onderweg bij de bekende Sai Yok watervallen. Na een nachtje in jouw drijvende bungalow, cruise je stroomafwaarts met een kajak door het nationale park en ga je de jungle in voor een trekking met de park rangers. Doe je liever wat anders, stap dan op de fiets en relax bij de plantages. Na de tour breng je wat tijd door in de historische stad voordat je verder reist naar jouw volgende bestemming.

Meer weten? Mail ons!

umphang-jungle-trekking-local-house
Umphang Jungle Trekking
Een van de beste plekken voor een trekking door de jungle in Thailand is in het natuurreservaat Umphang. Het gebied staat sinds 1999 op de werelderfgoedlijst van UNESCO en blijft een van de mooiste en meest afgelegen gebieden om te hiken in Thailand. Reis langs spectaculaire kalkstenen kliffen, vaar over de Mae Klong rivier en zie onderweg gibbons, slangen en gigantische hagedissen. Trek door de dichte jungle en neem een verfrissende duik in de grootste waterval van Thailand, Tee Lor Su. Breng de nacht door in het lokale dorp Kho Ta en ervaar de levensstijl van de lokale bevolking.
Meer info

#4 | Umphang Trekking door de jungle in Noord-Thailand

Reizigers raften in de jungle van Noord-Thailand | 5 tips voor reizen in Thailand | KILROY

Waan je van de gebaande paden en ontdek Noord-Thailand met deze rondreis door de jungle in de buurt van de Umphang Wildlife Sanctuary. Hike door de jungle, ga zwemmen bij de hoogste waterval van Zuidoost-Azië (ongeveer 400 meter hoog), ga raften op de Mae Klong River en maak kennis met de lokale cultuur door onderweg te verblijven bij de lokale bevolking. Deze regio staat niet zonder reden op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring!

Meer weten? Mail ons!

Koh Kye Beach With Tents
Coral Island Beach Camping
Stap aan boord van een traditionele vissersboot om Koh Kye te bereiken. Ontdek een ongerept koraalrif, de thuisbasis van duizenden kleurrijke vissen en ga naar een beachvolley-toernooi bij zonsondergang. Je zult genieten van een heerlijke BBQ voordat je gaat slapen in een comfortabele kampeertent. Een perfecte eerste stop op weg naar Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui en de rest van Zuid-Thailand.
Meer info

#5 | Strand, koraal en jungle op het verlaten eiland Koh Kye

Luchtfoto van het strand op het eiland Koh Kye | 5 tips voor reizen in Thailand | KILROY

Een prachtig eiland met witte zandstranden en een dichte jungle, met deze trip heb je alles in één! Reis met een traditionele vissersboot naar dit verlaten eiland en bewonder onbeschadigde koralen, duizenden gekleurde vissen en een camping aan de kust. Koh Kye is werkelijk een unieke en aparte bestemming, anders dan alle eilanden die je bezocht zult hebben. Het is een "koraalbegraafplaats" en de schoonheid van het eiland wordt gevormd door de grote hoeveelheid dood koraal dat zich hier in de loop der jaren heeft verzameld , van kleur verandert en de vorm aanneemt van een witte zandduin.

Een perfecte stop om te maken op weg naar Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui of andere locaties in Zuidelijk Thailand. 

Wil jij naar Thailand reizen?

Kom langs en bespreek je reisplannen

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?