{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


8 indrukwekkende treinreizen wereldwijd

Treinreizen met KILROY

8 indrukwekkende treinreizen wereldwijd

Er zijn veel manieren om van A naar B te reizen. Maar de treinreis blijft toch wel een van de mooiste. En dan hebben we het niet over een retourtje Oostende. Treinreizen brengen je niet alleen naar je bestemming. Ze leiden je door landschappen, bergen en langs stammen die je normaal gesproken niet zou zien. Je wordt er rustig en ontspannen van en het brengt je dichterbij het land en de cultuur.

#1 Trans-Siberië Express (Rusland - China)

Je bevindt je op de langste spoorlijnen ter wereld. En je zit 7 tot 21 dagen in de trein. Afhankelijk van het type reis. Maar daar krijg je een hoop voor terug. De Trans Siberië Express brengt je van Moskou naar Peking over een afstand van 7621 km. Wil je ook graag het mooie Mongolië ontdekken, dan spring je onderweg op de Trans-Mongolië express waarmee je ook naar Peking reis. Tijdens de 7 daagse reis doe je veel verschillende indrukken op van deze drie landen.

Uitzicht op de Trans-Siberië Express | KILROY


#2 Rocky Mountaineer (Canada)

Met de Rocky Mountaineer trein reis je dwars door de mooie natuur van de Rocky Mountains. Naast de trein is er geen andere vervoersmogelijkheid die je zóveel van het gebergte laat zien. Besneeuwde bergtoppen, wilde beren, weidse bossen zijn allemaal te bewonderen tijdens deze indrukwekkende treinreis.

#3 Indian Pacific (Australië)

Één van de mooiste treinreizen ter wereld is het traject tussen Perth en Sydney. Tijdens de reis is het mogelijk in Adelaide uit te stappen. Vanuit Adelaide reis je verder om vervolgens de zon onder te zien gaan in de Outback. De treinreis duurt 3 dagen en zit, naast de Blue Mountains vol mooie bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt.

#4 Oriënt-Express (London - Istanbul) 

De Oriënt-Express valt toch wel onder de categorie meest exclusieve treinreizen. De Oriënt-Express werd in 1883 geïntroduceerd om van Parijs door de Alpen richting Boedapest en Boekarest te rijden. De trein rijdt deze tegenwoordig vanuit London richting Istanbul en stopt ook regelmatig in andere steden. Het is niet alleen een hele romantische reis maar ook een reis die je terug neemt in de tijd. De cabines zijn zo ingericht dat je het gevoel krijgt of je terug gaat naar de jaren 30.

#5 Machu Picchu trein (Peru)

Voor diegenen die de Inca Trail liever niet lopen is er altijd nog een trein die je naar het indrukwekkende Machu Picchu brengt. Deze eeuwenoude Inca-stad is het hoogtepunt van veel backpackers tijdens hun reis door Peru.

Uitzicht over Machu Picchu in Peru | KILROY

#6 Bullet Train (Japan)

Een makkelijke manier om door Japan te reizen is per hogesnelheidstrein. Tijdens de treinreis ontdek je de rijke cultuur van dit mooie land. Via de Bullet Train ervaar je de hoogtepunten die de grote steden Osaka, Kyoto en Tokio te bieden heeft. Het uitzicht vanuit de trein is verbazingwekkend mooi.

#7 Bernina Express (Zwitserland)

De Bernina Express rijdt van Chur (Zwitserland) naar Tirano (Italië). De spoorlijn is ruim 100 jaar oud en 122 kilometer lang. Tijdens de reis door de hoge gebergten zijn de panoramische uitzichten verbazingwekkend. De trein brengt je langs historische burchten, de schitterende Morteratschgletsjer, en mooie bergbeekjes. Het traject is zelfs sinds 2008 opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.

#8 Himalaya Express (Beijing - Lhasa)

Een indrukwekkende treinreis over het ''dak'' van de wereld. Op een bepaald punt, de Tangula pass, zit je maar liefst 5000 meter boven zeeniveau. Dat maakt deze treinreis de hoogste in z'n soort ter wereld. Door de hoogte is het nodig dat de trein is voorzien van zuurstoftoevoer. Ook is er op elke passagierstrein een dokter aanwezig. Tijdens de reis kijk je jouw ogen uit naar de torenhoge pieken van het Himalayagebergte.

Himalaya in Nepal | Reizen met KILROY

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?