{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Kaapstad anders ontdekken

Uitzicht over Kaapstad en bergen in Zuid-Afrika

Ontdek Kaapstad op jouw manier!

Reis je naar Zuid-Afrika dan is de kans groot dat je aankomt in Kaapstad. Maak het beste van jouw tijd in Kaapstad en ontdek alles wat deze stad te bieden heeft. Ben jij een foodie, sportfanaat of budgetreiziger? Dan zijn dit voor jou dé perfecte tours om Kaapstad te ontdekken.

Foodie tour door Kaapstad
Waar: Kaapstad
Duur: 6 dagen
Prijs: vanaf 439 EUR
Meer info

Kaapstad ontdekken als foodie

Gerecht met handen tijdens kookles

Deze tour is perfect voor de foodies onder ons. Vijf dagen lang proef je de Zuid-Afrikaanse keuken. Een welkomst BBQ, wijnproeverij, Afrikaans diner inclusief show en een Afrikaanse kookles zitten hier onder andere bij in. Je verblijft in het vijf-sterren backpacker hostel dat vlakbij het strand ligt, bezoekt een township en hebt de mogelijkheid om Robben Island te bezoeken.

Deze 6-daagse tour is de perfecte manier om Kaapstad voor de foodies die graag genieten en ook de lokale cultuur willen opsnuiven.

Kitesurfen in Kaapstad
Waar: Kaapstad
Duur: 3 dagen
Vanaf: 473 EUR
Meer info

Leer kitesurfen in Kaapstad!

Kitesurfers in Kaapstad

Zou jij graag (beter) willen leren kitesurfen? Dan is Kaapstad de ideale plek om dat te doen. Je word verwelkomd met een traditionele Afrikaanse BBQ en gaat elk vrij moment het water in om de golven te trotseren. Je accommodatie en transfer na aankomst zijn inbegrepen!

Nog meer actie? 

Ben je een serieuze sportfanaat of hou je gewoon van adrenaline? Dan is 3 dagen kitesurfen voor jou misschien niet genoeg. Je kunt dit pakket ook aanvullen tot 7 dagen waarin je naast kitesurfen gaat sandboarden, surfen, skydiven en canyoning!

 Extreme Sports Package

Kaapstad in 3 dagen
Waar: Kaapstad
Duur: 3 dagen
Vanaf: 116 EUR
Meer info

Kaapstad ontdekken op een budget

Uitzicht over Kaapstad

Ben jij budgetreiziger en vermijd je soms steden omdat die soms wat duurder kunnen zijn? Wij kennen allemaal het probleem. Met deze tour leer jij Kaapstad in drie dagen goed kennen zonder al te veel geld kwijt te zijn! Je wordt opgehaald van de luchthaven en krijgt accommodatie en vervoer naar de hoogtepunten in de omgeving.

Fit in Kaapstad
Waar: Kaapstad
Duur: 8 dagen
Vanaf: 620 EUR
Meer info

Kaapstad combineren met fitness

Twee mannene en een vrouw aan het trainen in Durban, Zuid-Afrika

Wie denkt dat je met deze tour acht dagen lang enkel in de fitness ligt te zweten, heeft het fout. Acht dagen lang combineer je bezienswaardigheden, uitstapjes, kooklessen of vrije tijd met iets sportiefs. Zo staan er onder andere cardio training, pilates op het strand, surfen en de Tafelberg beklimmen (en optioneel abseilen) op de planning. Ideaal voor de actieve reiziger of als je jezelf een keer wilt uitdagen!

Aankomstpakket
Inclusief:
- luchthaventransfer,
- min. 2 overnachtingen + ontbijt

Vanaf: 86 EUR
Bekijk aankomstpakketten

Aankomstpakket in Kaapstad

Jongeman kijkt uit over Kaapstad

Met een aankomstpakketje ben je zeker dat je een goed start van je vakantie of avontuur tegemoet gaat. Je wordt opgehaald van het vliegveld en afgezet voor de deur van je ho(s)tel. Zo zijn de eerste overnachtingen (inclusief ontbijt) alvast geregeld en kan jij gelijk goed en ontspannen beginnen aan je reis

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?