{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Leuke bestemmingen om te leren surfen

surfing-beach-man-cover

Leuke locaties om te leren surfen

Wil jij leren surfen of je surf skills verbeteren? Doe dat dan bij één van deze goede surfkampen in bijvoorbeeld Bali, Sri Lanka of Californië! We hebben te gekke surfbestemmingen voor je op een rijtje gezet waar jij het surfen helemaal onder de knie krijgt.

Surfen in Sri Lanka
Duur: 8 dagen
Prijs: vanaf 599 EUR
Meer info

Ahangama en Arugam Bay, Sri Lanka

Er zijn twee gebieden in Sri Lanka waar je goed kan surfen, maar het ligt aan de tijd van het jaar welk gebied geschikt is. In het oosten vind je Arugam Bay, een hippiedorpje en surfwalhalla in één. Het surfseizoen is hier van april t/m oktober. Het strand heeft wit zand en de golven zijn geschikt voor zowel beginners als meer ervaren surfers.

Reis je tussen november en mei dan kan je beter naar het zuiden toe en surfen bij de stranden van Hikkaduwa, Weligama en Midigama. Tussen mei en november kan je hier ook goed surfen, maar dan zal het wel wat drukker zijn op de stranden. In de buurt ligt ook het plaatsje Ahangama waar je ons surfkamp vindt. Na het kijken van deze video krijg je er gelijk zin in!

Je overnacht zeven nachten in dit mooie surfkamp wat gelegen is aan het strand. In het pakket zijn ook nog eens twee yogalessen, ontbijt en een aantal avondmaaltijden inbegrepen.

Surfen in Zuid-Afrika
Duur: 6 dagen
Prijs: vanaf 211 EUR
Meer info

Coffee Bay, Zuid-Afrika

Coffee Bay ligt in het zuidoosten van Zuid-Afrika, precies in het midden tussen Durban en Port Elizabeth. De subtropische Indische Oceaan zorgt voor een warme temperatuur, ook in het water. Hoewel de beste reistijd voor Zuid-Afrika van oktober t/m maart is, kan je in Coffee Bay het hele jaar surfen. Zowel beginners als gevorderden surfen hier.

Je verblijft samen met andere surfgenoten in het populaire Coffee Shack. Dit is een tof backpackerhostel direct gelegen aan het strand. Het hostel ligt op een heuvel waardoor je prachtig uitzicht hebt over het strand. Na het surfen kan je hier chillen, andere backpackers ontmoeten en meedoen met de speciale avonden zoals de Tuesday Night Party.

Surfen in Bali - Canggu
Duur: 8 dagen
Prijs: vanaf 549 EUR
Meer info

Canggu en Bingin, Bali

Bali is een droombestemming voor surfers, want met meer dan 50 surfspots is er genoeg keuze! De ervaren surfers slaan hun slag bij Uluwatu en Padang Padang.

In het toffe dorpje Canggu vind je voornamelijk veel surfdudes en surfchicks die met hun surfplank al scooterend richting de golven rijden. Het tweede surfcamp ligt zuidelijker, in Bingin. In dit zuidelijke puntje van Bali vind je veel hoge kliffen met super toffe hotspots zoals hangout Single Fin wat ligt op een hoge klif.

Onze surfkamps op Bali zijn modern, hebben een goede ligging en beschikken over goede instructeurs. Tussen de lessen door heb je genoeg vrije tijd om Canggu of Bingin en omgeving te ontdekken. Je gaat 't echt geweldig vinden!

Surfen in Byron Bay
Duur: 7 dagen
Prijs: vanaf 501 EUR
Meer info

Byron Bay, Australië

Je kunt niet in Australië zijn geweest zonder te hebben gesurft. Het hoort bij de lifestyle van het backpacken en je moet op z'n minst even op een plank gestaan hebben. Ten noorden van Coffs Harbour en ten zuiden van Byron Bay ligt het geheime Spot X wat zich perfect leent voor goede surfbreaks.

Met ons surfpakket wordt je opgehaald in Sydney en na afloop gedropt in Byron Bay (andersom is trouwens ook mogelijk). Is je surfles van de dag afgelopen, dan mag je gratis mee op de boot om dolfijnen en walsvissen te spotten. Optioneel kan je ook gaan raften, kajakken en meer sportiefs. Je verblijft vier nachten in het surfkamp. Alle maaltijden, welke ook geschikt zijn voor vegans en 'surfers to-be' met allergieën, zijn inbegrepen. 

Surfen in Californië
Duur: 4 dagen
Prijs: vanaf 644 EUR
Meer info

Californië, Amerika

De blauwe Stille Oceaan, de vele zonuren en de vriendelijke surfdudes en surfchicks maken Californië de perfecte surfbestemming. Californië staat bekend om extreem goede golven wat veel ervaren surfers trekt. Leren surfen is hier dus een hele vette ervaring!

Dana Point is de basis van het surfkamp. Vanaf hier bepaalt de surfleraar waar de beste golven zijn die dag. Je zal de golven gaan pakken tussen Los Angeles en San Diego, waarbij je ook tijd hebt om te relaxen in deze te gekke steden. Het surfkamp ligt op slechts een uur rijden van LA!

Duur: 8 dagen
Locatie: Puerto Escondido

Prijs: vanaf 210 EUR
Meer info

Puerto Escondido, Mexico

Puerto Escondido staat bekend om zijn sterke golven, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde surfers. Een ideale plaats voor iedereen die wil leren surfen of al wat kan op een surfplank. In Puerto Escondido kom je in aanraking met het relaxte en tropische leven, de authentieke cultuur en de vriendelijke bevolking.

Na het surfen verken je de mooie stranden, lagunes en watervallen. Dat is niet alles - je kunt in Puerto Escondido ook goed uitgaan en genieten van Mexicaanse biertjes of cocktails.

Je verblijft in het centrum van Puerto, op steenworp afstand van het strand en de hoofdstraat vol met restaurants, bars, winkels en meer. Tijdens je verblijf hier zijn je lunch en ontbijt inbegrepen en 6 dagen om aan je surfskills te werken. Hoe je de trip verder invult kun je geheel zelf bepalen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?