{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Malediven on a budget

Malediven on a budget | KILROY

Denk je dat de Malediven ver boven je reisbudget liggen?

Daar zijn wij het niet mee eens! Het is zeker en vast mogelijk om ook met een kleiner budget naar de Malediven te reizen. Wij hebben onze beste reistips verzameld voor een betaalbare trip naar de Malediven. Lees verder en begin je droomreis te plannen!

 

 

Drone View Dhiffushi Maldives
De ultieme plek om tot rust te komen na een groot backpackavontuur
Stel je voor: je hebt met je backpack door Sri Lanka of een ander bruisend land in Azië gereisd, nieuwe culturen in je opgenomen en vele nieuwe dingen ontdekt. Nu is het tijd om volledig tot rust te komen, je batterijen op te laden en te genieten van het paradijs. Ga naar de Malediven, de ultieme bestemming om die rust te vinden. Het klopt dat het eilandleven je trager doet leven. Hoewel de Malediven bekend staan voor luxereizen, moet je het zeker niet overslaan als je een kleiner budget hebt. We bezoeken de Malediven op de "KILROY-manier" en helpen je reis om te zetten in een betaalbaar avontuur. Ontdek hoe je jouw droom werkelijkheid kunt maken!
Malediven

1. Verblijf op lokale, minder toeristische, eilanden

Maldives Felidhoo Aerial View

De beste tip die we je kunnen geven om kosten te besparen tijdens je reis naar de Malediven, is om de lokale eilanden (zoals Dangheti, Rasdhoo en Felidhoo) te bezoeken, in plaats van de kunstmatig gebouwde resorteilanden. Op de lokale eilanden zijn de prijzen aanzienlijk lager en is het veel gemakkelijker om de lokale bevolking te leren kennen.

Deze eilanden waren voorheen gesloten voor toeristen, maar tegenwoordig zijn die beperkingen opgeheven en nu kun je zoveel eilanden bezoeken als je wilt. Doordat deze eilanden niet toegankelijk waren voor toeristen, is het er veel rustiger en zou je wel eens de enige bezoeker kunnen zijn. Een unieke ervaring tegenwoordig!

2. Combineer de Malediven met een andere bestemming

Het is best een lange reis om heen en terug naar de Malediven te vliegen. Als je daar dan toch bent, grijp je beter de kans om nog meer van Azië te ontdekken. Een paar dagen op de Malediven toevoegen aan een lange reis, hoeft niet per se zoveel extra te kosten. Bekijk deze droomroute waarin je de Malediven combineert met een backpackreis door Sri Lanka. Vergeet niet dat we altijd een reis op maat kunnen maken die perfect past bij jouw wensen.

3. Reis buiten het hoogseizoen

Maldives Hammock Sunset

Het is het hele jaar door heerlijk om naar de Malediven te reizen, omdat de temperaturen altijd rond de 30 graden liggen. Probeer het hoogseizoen te vermijden (december - april), wanneer er meer toeristen zijn en de prijzen een stuk hoger liggen.

Reis in plaats daarvan in het laagseizoen. Van mei tot november zijn er veel minder toeristen en liggen de prijzen dus lager. Je kunt in deze periode iets meer regen verwachten, maar in ruil daarvoor zijn de golven beter en is het onderwaterleven rond de koraalriffen kleurrijker. Ideaal voor wie houdt van water en helemaal tot rust wilt komen.

4. Reis met de lokale veerboten

Maldives Thaa Atoll Boat Trip

De meeste mensen die naar de Malediven komen vliegen naar Male en nemen dan binnenlandse vluchten of speedboten naar de andere eilanden. Je kunt veel geld besparen door in plaats daarvan op een van de lokale veerboten te springen. De veerboten zijn niet de snelste optie, maar je geniet wel van een rustige boottocht voor een veel betere prijs.

5. Sla luxe hotels & resorts over

Maldives Maafushi Surfboard

Als je met een klein budget reist, zul je ook bij goedkope accommodaties moeten verblijven. En dat zijn de luxe resorts helaas niet. Waarom sluit je niet aan bij één van onze budgetvriendelijke avonturen? Deze zijn inclusief accommodatie en activiteiten zoals snorkelen of duiken.

De laatste jaren zijn er ook vele kleine, lokale pensions verschenen. Je kan ze online zoeken, of wij kunnen je helpen om de juiste accommodatie voor jou te vinden. Hier verblijf je voor een fractie van de prijzen die dure resorts durven te vragen en word je ook nog eens persoonlijker ontvangen door een lokale familie. Op deze manier word je verblijf niet alleen goedkoper, maar krijg je ook een veel authentiekere ervaring.

6. Probeer de lokale specialiteiten

Prawns Bbq

Een ander voordeel van in lokale pensions verblijven, is dat je echt authentieke Maldivische gerechten kunt proberen. En geloof ons: het is heerlijk! Bij de meeste pensions zijn de maaltijden inbegrepen in de prijs en hier krijg je dan meestal verse vis en zeevruchten geserveerd. Samen met de familie van de host geniet je van je maaltijd. Het is zowel heerlijk, als sociaal!

7. Organiseer je eigen snorkelavontuur

Maldives Snorkling North Central Province

Veel mensen denken dat je een boot nodig hebt om te gaan snorkelen. Maar in de Malediven is er zoveel onderwaterleven, dat je vlakbij het strand geweldige snorkel spots vindt. Meestal kan je snorkelgerief lenen van je accommodatie, maar anders kan je het ook aankopen aan een kleine prijs.

Wil je naar de Malediven, maar heb je geen zin om je avontuur zelf te plannen?

Een reis plannen binnen je budget kan veel tijd vragen en is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je met plezier! Maak een gratis afspraak en we creëren jouw unieke reis, afgestemd op jouw dromen en budget. Klaar voor het avontuur van je leven?

Maak een afspraak

Het maakt niet uit hoe je ervoor kiest om te reizen, de Malediven is een plek die iedereen minstens één keer in zijn leven moet bezoeken. Het is een eilandparadijs dat je moet bezoeken voordat het te laat is...!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?