{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Mariene vrijwilligersprojecten

gvi-marine-conservation-seychelles-palm-tree

Werk als vrijwilliger op unieke locaties

Als een vrijwilliger op één van deze mariene projecten, verblijf je op heel bijzondere locaties. Duik in een tropische omgeving, ga om met internationale vrijwilligers en help de natuur een handje!

De mariene vrijwilligersprojecten houden zich bezig met het herstellen van beschadigde ecosystemen onder water, met bedreigde diersoorten en het opleiden van de lokale bevolking. Als vrijwilliger kun jij hierbij helpen!

Erger jij je ook zo aan zwerfvuil? Hecht je waarde aan de balans van een goed ecosysteem? Ben je graag in de natuur? Of hou je van de duiken? Dan hebben we je nodig!

Je hoeft niet super veel tijd te hebben. Er zijn al projecten waar je vanaf 1 week aan de slag kunt. Maar hoe meer tijd je vrij kunt maken, hoe zo'n grotere impact dat je kunt maken. We zetten hier de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Meer weten? Kom langs

Sea Turtle Conservation - Griekenland
Duur: minimum 2 weken (15 dagen) Locatie: Griekenland Prijs: vanaf €1.995
Meer info

Sea Turtle Conservation - Griekenland

In dit project, help je als vrijwilliger bij het behoud en de bescherming van een van de meest belangrijke afzetplaatsen voor eieren van de onechte karetschildpad. De onechte karetschildpad, in het Engels gekend als de loggerhead turtle, is een van de grootste soorten zeeschildpadden. Je verblijft in de baai van Kyparissia en samen met andere internationale vrijwilligers werk je 'hands on' met een van de meest bedreigde diersoorten van het mediterraanse gebied. 
Lisbon - Marine Conservation
Duur: Minimaal 7 dagen Locatie: Lissabon, Portugal Prijs: vanaf €1.099
Meer Info
Split - Marine Conservation
Duur: Vanaf 7 dagen Locatie: Split, Kroatië Prijs: Vanaf €1.099
Meer Info

Marine Conservation - Lisbon & Split

Je hoeft niet ver weg te gaan om impact te kunnen maken. Ook in Adriatische Zee bij Kroatië en de Atlantische Oceaan voor de kust van Portugal kun je als vrijwilliger aan het werk bij een mariene project. Je maakt hier onderdeel uit van verschillende inspanningen om de natuur te behouden. Daarnaast werk je nauw samen met de lokale bevolking, om zo tot een duurzame oplossing te komen. Zorg wel dat je al een duikbrevet hebt, zodat je meteen aan de slag kunt. Als je die eerst nog wilt halen kunnen we je koppelen aan de lokale duikschool waarmee het vrijwilligersproject samenwerkt, geen punt! Zin om in Europa vrijwilligerswerk te doen? 

Coastal Conservation Expedition - Thailand
Duur: minimum 2 weken (15 dagen) Locatie: Phuket Prijs: vanaf €1.945
Meer info

Coastal Conservation Expedition - Thailand

Als vrijwilliger in dit project, krijg je een goed inzicht van de verschillende problemen die deze regio het hoofd biedt. Naast projecten die focussen op het beschermen en bewaren van de natuur en het mariene leven zoals koralen en schildpadden, word je ook ondergedompeld in de lokale cultuur. Samen met lokale initiatieven onderwijs je de kinderen van de lokale samenleving over het beschermen van de ecosystemen. De verschillende projecten waar je hier als vrijwilliger aan deelneemt zijn seizoensgebonden, dus naargelang de periode dat je hier bent zul je deelnemen aan andere projecten. Je verblijft in de prachtige regio aan de kust van Phang Nga, samen met andere internationale vrijwilligers.

Lemon Shark & Turtle Conservation - Seychellen
Duur: minimum 2 weken (15 dagen) Locatie: Curieuse Island Prijs: vanaf €2.010
Meer info

Lemon Shark & Turtle Conservation - Seychellen

Op deze paradijselijke locatie in de Seychellen help jij als vrijwilliger bij het behoud van enkele van de meest belangrijke dierensoorten van dit eiland, namelijk de citroenhaaien en bedreigde karetschildpadden. Het doel van het project is het veiligstellen van de toekomst van zowel de sikkelvincitroenhaai als de bedreigde karet- en groene schildpad, op lange termijn. Gebruik je tijd hier om meer te leren over deze dieren en bij te dragen aan het voortbestaan van deze bedreigde diersoorten. Je verblijft op het eiland Curieuse in hutjes op het strand samen met een team van andere gepassioneerde vrijwilligers en experts.

Island Conservation - Seychellen
Duur: minimum 2 weken (15 dagen) Locatie: Curieuse Island Prijs: vanaf € 2.010
Meer info

Island Conservation - Seychellen

Reis naar het paradijselijke eiland Curieuse en sluit je aan bij een van de meest vooraanstaande datacollectie organisaties van de Seychellen. Als vrijwilliger neem je deel aan belangrijk onderzoek voor het behoud en de bescherming van het nationale park en help je bij het opstellen van richtlijnen. Je verblijft in een van de mooiste omgevingen ter wereld terwijl je helpt bij het beschermen van de inheemse fauna en flora en helpt bij het veiligstellen van de toekomst van de bedreigde sikkelvincitroenhaaien en karetschildpadden.

Philippines - Marine Conservation and Diving
Duur: Minimum 6 weken Locatie: Dumaguete Prijs: Vanaf €2.295
Meer Info

Philippines - Marine Conservation and Diving

Word vrijwilliger op de Filipijnen, leer wetenschappelijk duiken en mariene biologie studeren, help de lokale organisatie campagne te voeren en ontmoet gelijkgestemde mensen van over de hele wereld die misschien wel je levenslange vrienden zullen worden. 
Ga je 6 - 8 weken duiken dan krijg je 2 duikcursussen erbij. Kun je meer dan 10 weken blijven, dat heb je de mogelijkheid om 3 duikdiploma's op je naam te schrijven. En dat allemaal terwijl je goed werk verricht!

Ik wil meer weten over het Mariene Project op de Filipijnen

Marine Conservation Expedition - Mexico
Duur: vanaf 4 weken (29 dagen) Locatie: Puerto Morelos (pick up in Cancun) Prijs: vanaf €3.050
Meer info

Marine Conservation Expedition - Mexico

Behaal je PADI duikcertificaat terwijl je het Mesoamerican Barrier Reef ontdekt en beschermt, het tweede grootste barrièrerif ter wereld. Het project focust zich op de algehele gezondheid van het rif en samen met andere internationale vrijwilligers voer je onder andere metingen uit op het koraalrif en over de aanwezige vissoorten. Je leeft en werkt in een nationaal onderzoekscentrum voor marien onderzoek en je verbetert tegelijkertijd ook je duik skills.

Marine Conservation Expedition - Fiji
Duur: minimum 4 weken (29 dagen) Locatie: Nadi, Fiji Prijs: vanaf €3.375
Meer info

Marine Conservation Expedition - Fiji

Het doel van het vrijwilligerswerk op Fiji is het mariene ecosysteem van Fiji te beschermen en te behouden om zo de voedselzekerheid voor toekomstige generaties te kunnen garanderen. Dat doe je door de resultaten van de duiken te delen met de lokale gemeenschappen. Als vrijwilliger maak je daarom zo'n 40 tot 50 duiken per maand. En dat op plekken waar weinig tot geen duikers je voor zijn geweest. Een ervaren duiker hoef je niet te zijn om hier aan de slag te gaan. Als je nog geen duikbrevet hebt, haal je dit aan het begin van het vrijwilligersproject.

Marine Conservation project - Seychellen
Duur: minimum 4 weken (29 dagen) Locatie: Mahe Island Prijs: vanaf € 4.195
Meer info

Marine Conservation project - Seychellen

Behaal je Padi Advanced Diving cerificaat tijdens je vrijwilligersproject in de Seychellen

Heb je reeds wat duikervaring? Dan kan je tijdens dit vrijwilligersproject jouw PADI Advanced en PADI Coral Reef Research Diver behalen. Als vrijwilliger maak je deel uit van een expeditie gericht op het behoud en beschermen van het mariene leven rond de ongerepte en prachtige eilanden van de Seychellen. Met jouw bijdrage aan het mariene onderzoek help je bij het verzamelen van data voor de lokale overheid over onder andere: de koraalriffen, ongewervelde dieren en afzetplaatsen voor eieren van schildpadden. Moest je nog geen duikbrevet hebben, kan je dit op voor de start van je project behalen in een van de lokale duikshops. 

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?