{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Wat te doen bij stakingen?

travels-planning-flight-tickets-generic

Wat te doen als de luchthaven mogelijk staakt op jouw vliegdata?

Er zijn regelmatig geruchten dat de luchthavens in België staken. Dat is lang niet altijd effectief zo of het heeft wellicht geen effect op de vlucht die jij zult nemen, maar het is wel slim om dat goed in de gaten te houden voordat je naar de luchthaven gaat. 

Wat kun je nu doen?

  • Contacteer jouw luchtvaartmaatschappij voor de laatste updates omtrent jouw vlucht
  • Wil je zelf graag jouw vlucht verplaatsen en heb je die bij ons online geboekt, dan kun je jouw aanvraag in het Engels doorsturen naar [email protected] (hier kunnen kosten aan verbonden zijn)
  • Mocht je gewoon vliegen en is er wel echt een staking aan de gang, dan is het aan te raden enkel met handbagage te reizen, denk dan aan het limiet aan vloeistoffen en kilo's dat je bij je mag hebben
  • Soms betreft het een nationale staking, en dan is er ook een kans dat het treinverkeer ook verstoord is. Het is daarom handig om ook dit goed in de gaten te houden. Is er ook bij de treinen een storing, dan is het slim om alvast na te denken over een alternatief op de trein, wat meer tijd in te ruimen en regelmatig de dienstregeling te checken, mocht je gepland hebben om met de trein naar de luchthaven te gaan. 

Vertraagde vlucht

Mocht je vlucht vertraagd zijn, dan mis je daardoor mogelijk je aansluitende vlucht. In dat geval zal de airline je op de eerstvolgende beschikbare vlucht naar je volgende bestemming inboeken. Ga daarvoor naar het loket van de betreffende airline als je aankomt op de tussenluchthaven. 

Geannuleerde vlucht

Mocht je horen van de luchtvaartmaatschappij dat jouw vlucht niet gaat, dan kunnen zij twee dingen doen:

  • Je vlucht wordt verplaatst naar een andere moment, soms een dag later
  • Je krijgt een refund voor jouw vlucht

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?