{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Spaans leren op reis

Zonsondergang in San Blas in Panama | Spaans leren op reis | KILROY

Ga op een te gekke rondreis en leer Spaans tijdens jouw reis!

Heb je ooit overwogen om naar Midden-Amerika te gaan, maar heb je altijd het gevoel gehad dat taal een barrière zou vormen? Dan is het nu tijd om jouw reisplannen te updaten! Met deze groepsreis door Costa Rica en Pananma leer je namelijk Spaans tijdens jouw avontuur in Midden-Amerika.

Meer weten? Mail ons!

costa-rica-sloth-puerto-viejo-cover
Een epische rondreis
Hoe cool is het om een rondreis door Midden-Amerika te kunnen combineren met Spaanse lessen? Het is mega hands-on en je leert nog sneller Spaans dan wanneer je in een traditioneel klaslokaal zit. Dit is waar je nieuwe Spaanse vaardigheden elke dag oefent!
Lees hier meer over de rondreis!

The Travelling Classroom - Reis rond terwijl je Spaans leert!

Jouw reisavontuur begint in Panama-City - een van de coolste steden in Midden-Amerika. We raden je aan om een paar dagen eerder te arriveren voordat de rondreis begint, zodat je kunt genieten van de vele prachtige bezienswaardigheden in de stad. Je passeert natuurlijk het wereldberoemde Panamakanaal, krijgt een kookles en je leert hoe je de salsa, merengue en bachata kunt dansen - dit is uiteraard dé plek om deze dansen onder de knie te krijgen!

Na een paar dagen in Panama City, reis je naar de San Blas-eilanden van Panama en geniet je van de tropische omgeving. Deze plek is bijna niet met woorden te beschrijven, dus we laten je liever wegdromen bij de onderstaande afbeelding, zodat je weet wat je te wachten staat!

Uitzicht over kustlijn met palmbomen in Panama | Spaans leren op reis | KILROYHet mooie van The Traveling Classroom is dat je niet alleen goed wordt in Spaans, je wordt ook een expert in het leiden van de Latijns-Amerikaanse levensstijl!

Welcome to the jungle!

In week 2 verruil je de metropool Panama City en de bounty-eilanden San Blas voor de tropische jungle in Boquete.

Klaslokaal in Panama | Spaans leren op reis | KILROY

Je zult snel ervaren hoe ontspannen de sfeer is tijdens de rondreis en na een studiedag met Spaanse lesboeken in je handen, kun je relaxen in de hangmat. Het klimaat is iets koeler in Boquete, dus na een week Spaans leren, ziplinen, koken, dansen en nieuwe ervaringen op te doen met je klasgenoten, is het weer tijd om verder te reizen. Vanaf Boquete reis je naar Bocas del Toro in week 3.

Reizigers in het water | Spaans leren op reis | KILROY

Er zijn plekken op de wereld waar backpackers een paar dagen willen verblijven, maar uiteindelijk veel langer blijven hangen. Zo'n plek is Bocas del Toro! Je zult snel de coole backpackerssfeer ervaren en je kunt er genoeg leuke dingen doen: zwemmen met dolfijnen, duiken en snorkelen, bezoek de prachtige eilanden en stranden, feesten met de andere backpackers, en natuurlijk ... Spaans leren!

Panama is slechts een van de vele fantastische landen in Midden-Amerika. Met The Travelling Classroom reis je ook door Costa Rica. Inmiddels spreek je waarschijnlijk al een woordje Spaans en kun je nu gemakkelijk communiceren met de lokale Ticos!

De rondreis brengt je vervolgens naar Turrialba in Costa Rica - een natuurparadijs waar je de Pacuare-rivier, het tropische regenwoud, de dichte jungle, dieren in het wild en een prachtig berglandschap kunt ervaren.

Uitzicht op de Turrialba jungle | Spaans leren op reis | KILROY

Hier staan een week Spaanse lessen, dansen en natuurlijk het verkennen van de prachtige omgeving op het programma. Hier komt het Travelling Classroom-avontuur ten einde en wordt er een cool feest georganiseerd waar je afscheid kunt nemen van jouw klasgenootjes - maar wie weet, misschien heb je wel een of twee nieuwe reisgenootjes gevonden?

Na deze Spaanse lessen heb je de juiste taalvaardigheden ontwikkeld om jezelf te redden tijdens jouw verdere reisavonturen in Midden-Amerika!

Wil je meer weten?

alt

Stel je eigen reis samen!

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?