{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Surfkamp Costa Rica

Surfen in Costa Rica

Leer surfen in Costa Rica

Surfen staat voor veel jonge backpackers in de top 3 van vaardigheden die ze tijdens hun reis graag willen leren. Naast leren surfen in Bali, Portugal, Australië, Nieuw-Zeeland, Marokko en Brazilië, kan je via ons ook leren surfen in Costa Rica. Ben jij benieuwd naar surfen in Midden-Amerika? Lees dan verder!

Het surfpakketje is inclusief
* airport transfer
* 8 overnachtingen
* 7 dagen surfmateriaal
* 5 surflessen
* 7x ontbijt
* 7x lunch
* 2 yogasessies
* Veel sociale activiteiten

Leer surfen op surfkamp in Costa Rica

Start je reis in Costa Rica met een surfkamp. Dit tropische paradijs met bergen en regenwouden, beschikt over geweldige condities voor iedereen die van surfen houdt. Of je nu een complete beginner of geoefende surfer bent, je gaat ongetwijfeld een geweldige tijd hebben in Costa Rica. Het surfkamp wordt gerund door jonge Scandinaviërs en is gelegen in Playa Hermosa op 2,5 km van Santa Teresa. Hier vind je heel wat minder surfers in het water, maar je bent toch dichtbij alles wat Santa Teresa te bieden heeft. Zowel beginners als ervaren surfers zijn welkom in het surfkamp.

Het surfkamp ligt aan de rand van de jungle, maar toch op slechts 250 meter van de zee. Je verblijft in een prachtige villa, gelegen op de top van een berg. Er zijn in totaal 14 bedden, verdeeld over 3 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers. Er is een mooi zwembad en vanaf het terras kan je de surfspots en prachtige zonsondergangen zien.

In 8 dagen leren surfen

Omdat dit surfkamp maar liefst 8 dagen in beslag neemt, leer je naast de 'basics' (die je in een paar dagen kunt oppikken) ook daadwerkelijk goed te leren surfen. Voor je eerste surfles word je in groepjes opgedeeld naargelang je niveau en dan begin je eraan. Hier in Costa Rica vind je de beste golven vroeg in de ochtend en laat in de namiddag - je lessen vinden dan ook plaats in de ochtend. Zo kan jij even lekker relaxen en in de namiddag aan een yoga- of andere surfsessie deelnemen.

Halverwege het surfkamp heb je een rustdag. Gebruik deze tijd om heerlijk wat bij te slapen en misschien wil je wel gaan snorkelen, het nationaal park bezoeken, met een quad in het zand gaan rijden of lekker te gaan surfen.

Je kunt ervoor kiezen om te verblijven op een slaapzaal (4 personen) of in een tweepersoonskamer. Verder is het mogelijk om het surfpakketje te boeken met of zonder luchthaventransfer vanaf San José, waar alle internationale vluchten landen. 

Surfen in Costa Rica
Lees hier alle details over surfkampen in Costa Rica.
Meer info

Boek jouw reis en meer informatie

Druk op 'Meer info' om meer te weten te komen over andere surfkampen in Costa Rica. Hier kan je ook direct een offerte aanvragen. Wil je graag meer te weten komen over reizen in Costa Rica of andere surflocaties wereldwijd? Neem dan even contact met ons op.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?