{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreizen in Europa

groepsreizen in Europa
groepsreizen in Europa

Ga op een avontuurlijke reis door Europa

Als je niet echt graag solo reist, kan je altijd aansluiten bij kleine groepjes avontuurlijke jonge reizigers van over de hele wereld. Er zijn zoveel prachtige mogelijkheden binnen de Europese grenzen. Binnen Europa vind je een grote variatie in de types landschappen, activiteiten die je kan doen en verschillende culturen.  

Bespreek je reisplannen

Waar kan je avontuurlijk reizen in Europa?

Technisch gezien kan je het doen waar je maar wil, maar wij werken samen met enkele zeer coole tour operators in heel Europa. Portugal, Griekenland en de Balkan heeft alvast heel wat te bieden. 

Het landschap in de Balkan is echt magisch, vol bergen en rustieke dorpjes. Portugal biedt een prachtige kust en schattige dorpjes en steden waar je graag in verdwaalt. In Griekenland ontdek je een zeer interessante geschiedenis en cultuur!

Meer inspiratie nodig? 

Lees hier meer over onze avontuurlijke groepsreizen in de Balkan.

Lees hier meer over onze avontuurlijke groepsreizen in de Portugal.

 

 

Waarom KILROY?

Voel je veilig
We werken met partners die we grondig gecontroleerd hebben, zowel de organisatie als de kwaliteit van het project, dus je kan er zeker van zijn dat alles in orde is.
Betrouwbaar advies
Voor onze reisexperten draait alles om reizen. Zij doen er alles aan om jou de best mogelijke tips te geven om je reis onvergetelijk te maken.
Meer geld, meer tijd
Wij doen het research voor jullie. Vertrek met een gerust hart en weet dat je alle tourist traps en andere valkuilen vermijdt en zo het meeste uit je geld haalt.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?