{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


KILROY Tripmates - Kleinschalige groepsreizen voor jongeren

BF4DF97B 3390 4981 8AB1 F59DE08FA84D

Ben je een jonge avonturier die graag de wereld op eigen wijze ontdekt, maar niet alleen wil reizen? Dan heb je geluk! We hebben het je gemakkelijk gemaakt door alle verborgen schatten en must-see locaties van een land te verzamelen in één reis. Zo hebben we een unieke manier van groepsreizen gecreëerd: KILROY Tripmates. Dit zijn kleinschalige groepsreizen die speciaal zijn afgestemd op jouw leeftijd, interesses, budget en reisvoorkeuren. Ontmoet nieuwe reisbuddies, ontdek unieke bestemmingen, probeer nieuwe en soms uitdagende activiteiten uit, en beleef plezier met alle fantastische mensen die je onderweg ontmoet. Of je nu net bent afgestudeerd, voor het eerst gaat backpacken, of een young professional bent, we hebben een reisstijl die aansluit bij jouw behoeften en budget. Neem hieronder een kijkje bij onze KILROY Tripmates-tours of lees verder voor meer informatie over Tripmates!

 Alle Tripmates-tours  

TRIPMATES 23-31

Wil jij het meeste uit je kostbare vakantiedagen te halen? Ben je het beu om schema's af te stemmen met vrienden die niet op hetzelfde moment kunnen reizen of niet dezelfde dingen willen ervaren als jij? Of wil je gewoon een ervaring als geen ander beleven, met geweldige tripmates (snap je het?!)? Zoek niet verder! Deze avontuurlijke groepsreizen zijn speciaal ontworpen voor jonge reizigers van 23 tot 31 jaar. Reis samen met gelijkgestemde jongvolwassenen uit heel Europa en dompel je onder in natuur, avontuur en ontspanning - weg van de drukke toeristische plekken, op zoek naar unieke ervaringen die je altijd bij zullen blijven.

Wat kan je verwachten:

  • Unieke ervaringen en bestemmingen - Ben je het beu om alleen maar het oppervlakkige toerisme te ervaren? Tripmates nodigt je uit om dieper in de kern van elke prachtige bestemming te duiken door het tempo van je reis te vertragen. Laat je onderdompelen in de cultuur en natuur van de bestemmingen die je bezoekt. Of je nu door de Himalaya's trekt, de Albanese Alpen beklimt of mediteert in een boeddhistische tempel, dit zullen onvergetelijke ervaringen zijn die je leven verrijken.
  • Veel waar voor je geld - Onze reizen bieden een mix van leuke activiteiten tegen een prijs die moeilijk te evenaren is. Zonder de geweldige mensen met wie je reist, zouden we dit niet kunnen realiseren. Reis samen met een diverse groep jonge soloreizigers uit heel Europa aan, die jouw passie voor ontdekking delen en het meeste uit hun vakantiedagen willen halen - zonder gedoe met het plannen met vrienden. Tripmates biedt je de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken, verhalen uit te wisselen en plezier te hebben met medereizigers van jouw leeftijd!
  • Daag jezelf uit en neem de tijd om te reflecteren - Tussen de avonturen door richt Tripmates zich op het verbeteren van je mentale en fysieke welzijn - en biedt het een echte onderbreking van je 9 tot 5 of uren achter de schoolbanken. Tripmates is niet zomaar een vakantie; het is een kans om jezelf uit te dagen, nieuwe dingen te ontdekken en te groeien als persoon met activiteiten en workshops die je helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, mindfulness te beoefenen en een betere balans te vinden in je dagelijks leven.

Bekijk alle Tripmates-trips

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?