{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tripmates 23 tot 31

Een groep reizigers rond een kampvuur

Avonturen in de natuur in kleine groep

Ben jij een young professional die het meeste uit zijn kostbare vakantieweken wil halen? Ben je het beu om agenda's af te stemmen met vrienden die niet op hetzelfde moment kunnen reizen? Of ben je gewoon op zoek naar een ervaring als geen ander, met geweldige tripmates (snap je 'm?!).

Deze avontuurlijke groepsreizen zijn speciaal ontworpen voor jongvolwassenen van 23 tot 31 jaar. We hebben een uniek concept gecreëerd dat avontuur, ontspanning en groepsactiviteiten combineert tot een epische reis.

WAT JE KUNT VERWACHTEN OP EEN TRIPMATES TOUR

  • Buitengewone ervaringen en bestemmingen - Ben je het beu om alleen maar het oppervlakkige toerisme te ervaren? Tripmates nodigt je uit om dieper in de kern van elke prachtige bestemming te duiken door het tempo van je reis te vertragen. Laat je onderdompelen in de cultuur en natuur van de bestemmingen die je bezoekt. Of je nu door de Himalaya's trekt, de Albanese Alpen beklimt of mediteert in een boeddhistische tempel, dit zullen onvergetelijke ervaringen zijn die je leven verrijken.

  • Veel waar voor je geld - Onze reizen bieden een mix van leuke activiteiten tegen een prijs die moeilijk te evenaren is. Zonder de geweldige mensen met wie je reist, zouden we dit niet kunnen realiseren. Reis samen met een diverse groep jonge soloreizigers uit heel Europa aan, die jouw passie voor ontdekking delen en het meeste uit hun vakantiedagen willen halen - zonder gedoe met het plannen met vrienden. Tripmates biedt je de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken, verhalen uit te wisselen en plezier te hebben met medereizigers van jouw leeftijd!

  • Daag jezelf uit en neem de tijd om te reflecteren - Tussen de avonturen door richt Tripmates zich op het verbeteren van je mentale en fysieke welzijn - en biedt het een echte onderbreking van je 9 tot 5. Tripmates is niet zomaar een vakantie; het is een kans om jezelf uit te dagen, nieuwe dingen te ontdekken en te groeien als persoon met activiteiten en workshops die je zullen helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, mindfulness te beoefenen en een betere balans te vinden in je dagelijks leven.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?