{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Busreizen en buspassen wereldwijd

3 bussen met passagiers
Jongen met rugzak stapt op de bus

Busreizen en buspassen

Reizen met de bus is een van de meest populaire en ideale vormen van vervoer voor backpackers en reizigers. Met een buspas of buskaartje reis je op een goedkope en flexibele manier en ontmoet je onderweg lokale mensen en andere backpackers. We bieden busreizen en buspassen aan in:

  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Zuid-Amerika
  • Midden-Amerika
  • Azië
  • Zuidelijk Afrika

Busreizen of buspassen zijn over het algemeen een van de beste manieren om over land te reizen als je niet graag zelf een auto of camper wilt besturen. Als je alleen reist, of misschien met een kleine groep vrienden, dan is een buspas een goede manier om je te verplaatsen en veel verschillende mensen te ontmoeten.

Sommige van onze buspassen zijn gebaseerd op het Hop-On / Hop-Off-concept en vormen een perfecte balans tussen begeleide, kleine groepsreis en een zelfgeleide reis. In de meeste landen en regio's rijden de Hop-On / Hop-Off-bussen op vaste routes, zodat je de buspas kunt kiezen die je naar de plaatsen brengt die je wilt zien.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?