{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Reis de wereld rond: vliegtickets en wereldtickets

Boek je wereldreis | KILROY

Vliegtickets

Elke reiziger en reis is anders, soms wil je gewoon een retourvlucht boeken, en soms heb je wat meer tijd om een groter deel van je bucketlist af te werken. Wij helpen je graag met het boeken van het ticket dat het beste bij jou en jouw reiswensen past. Of dat een simpele retour wordt, of dat je een ingewikkeld wereldticket wilt boeken, wij kunnen je overal bij helpen.

Hulp bij jouw wereldreis? Kom langs

Goedkope vliegtickets, zoek & boek je online

Je kunt erg makkelijk retourvluchten boeken voor de beste prijzen via onze zoekmachine. De prijzen van vliegtickets kunnen van dag tot dag sterk variëren, maar wij houden de prijzen elke dag up-to-date. Denk ook eens aan een vertrek vanuit een andere stad dan Brussel, zoals Amsterdam, Londen, Düsseldorf of Frankfurt om de kosten wat te verlagen.  

Wereldtickets, meer dan simpele retourtjes

Een wereldticket is een ticket waarin meerdere vluchten elkaar op volgen en je op die manier meerdere landen aan doet tijdens jouw reis. Het is niet gemakkelijk om die combinaties zelf te boeken, zeker niet tegen de prijzen en voorwaarden die wij voor jou hebben. Wij zijn gespecialiseerd in studententickets, combinatietickets en wereldtickets. Blader tussen de voorbeeld vliegtickets hieronder of neem contact met ons op voor een vliegticket op maat.

Stopovers

Stap uit waar je normaal gesproken enkel overstapt op de volgende vlucht en blijf er een tijdje hangen. Populaire stopovers zijn bijvoorbeeld: Thailand, Hong Kong, Miami of New York. Stopovers kun je helaas niet online boeken, maar wij helpen je graag met het boeken van zo'n ticket. Neem contact met ons op wanneer je een stopover wilt maken tijdens je (wereld)reis. 

Kom langs om vrijblijvend jouw droomreis te brespreken

alt

Stel je eigen reis samen

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
3. Wij kijken naar je wensen, nemen persoonlijk contact met je op en maken jouw droomreis samen met jou op maat.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?