{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rondreis op maat (voorbeeldgroepsreizen)

Reis rond met een groep

Een rondreis biedt zoveel meerwaarde voor jouw reis

Je hebt misschien geen máánden vrij om een heel continent in alle rust en vrijheid te ontdekken? Of misschien is het je eerste reis en vind je het nog wat spannend om zomaar op de bonnefooi te gaan reizen? Of wil je een land op een andere manier zien, en echt ervaren hoe de mensen leven in dat land? Dan is het voor jou zeker een idee om eens te denken aan een rondreis.

Babbelen over jouw reis? Kom langs

Waarom een groepsreis?

Met een groepsreis kun je veel meer zien van een land dan je kunt als je zelf op de bonnefooi gaat backpacken. Als je dus niet al te veel tijd hebt om een land te ontdekken, maar wel graag veel wilt zien is een groepsreis de ideale manier om rond te reizen.

Ook leer je een land vaak veel beter kennen, bij de meeste van onze rondreizen krijg je namelijk lokale gidsen die daar zelf zijn opgegroeid en je alles kunnen vertellen over het land waar jij op bezoek bent. Het is tof om bij lokale mensen te overnachten en je gids kan als tolk tussen jou en de familie spreken, denk aan de stammen in het noorden van Thailand, of bij de nomaden in Mongolië. Dat zijn ervaringen die maken dat je zo'n reis nooit meer zult vergeten. In je eentje is zoiets veel lastiger te organiseren, of praktisch niet. Ook spreekt jouw gids altijd Engels, handig om hem of haar te verstaan, maar ook praktisch om de lastige en tijdrovende dingen uit handen te nemen, zoals het kopen van treinkaartjes en het bevestigen van de accommodatie onderweg. Zo heb je meer tijd over om te genieten en ontdekken.

Als laatste is een groepsreis zo leuk omdat je reis met andere avontuurlijke reizigers van over de hele wereld. Tijdens zo'n rondreis leer je elkaar zo goed kennen en kun je 's avonds altijd gezamenlijk de dag eens doorspreken tijdens het eten. Zo maak je vrienden voor het leven. 

Hoe ziet een groepsreis er vaak uit?

Dat is natuurlijk verschillend per tour, soms zit je een hele dag in de auto en rij je door de meest zalige landschappen, soms wandel je met je hele groep de hele dag door de bergen, of reis je van strand naar strand om overal te snorkelen en cocktails op het strand te drinken. Alles wordt verzorgt, maar je krijgt genoeg bewegingsruimte om ook dingen te doen die jij zelf leuk vindt. 

Wil jij wel graag een rondreis doen, maar kun je er niet echt uitkomen welke reis nu het beste bij jou past? Dan hebben wij enkele voorbeelden voor je waarvan wij zeker weten dat jij de tijd van je leven tegemoet gaat.

alt

Stel je eigen reis samen

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
3. Wij kijken naar je wensen, nemen persoonlijk contact met je op en maken jouw droomreis samen met jou op maat.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?