{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Working Holiday startpakketten

city-girl-planning-how-long-cover

Working Holiday startpakketten

Met een startpakket van KILROY is het begin van je trip al goed geregeld. Bij aankomst op je bestemming word je opgehaald aan de luchthaven en afgezet voor de deur van je ho(s)tel waar je een aantal overnachtingen met ontbijt te wachten staan. 

Een startpakket is iets waar alle backpackers en reizigers kunnen van genieten, zelfs de meest ervaren reizigers onder ons. Ik denk wel dat we het er over eens kunnen zijn dat het niet zo geweldig is om in het midden van de nacht, na een lange reis, op je bestemming aan te komen en nog op zoek te moeten gaan naar een verblijfplaats.

Met een startpakketje zijn de eerste nachten van je trip al geregeld op voorhand. Bij aankomst op je bestemming, staat je vervoer reeds klaar om je naar je hotel of hostel te brengen. Het enige wat je nu nog rest, is je bagage oppikken en genieten van de omgeving tijdens de rit. De volgende ochtend begin je de dag met een heerlijk ontbijt en ben je klaar om de stad te gaan ontdekken.

KILROY beschikt over:

  • Working Holiday startpakketten in Brisbane, Melbourne en Sydney
  • Startpakketten in hostels en hotel verspreid over de wereld.

Let op: Het is niet mogelijk om de startpakketten online te boeken. Neem contact op met één van onze Travel Specialists voor meer informatie of om te boeken of spring binnen in onze shop.

 

alt

Stel je eigen reis samen

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
3. Wij kijken naar je wensen, nemen persoonlijk contact met je op en maken jouw droomreis samen met jou op maat.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?