{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Actieve dagtrips

city-tours-japan-street-cover
Reizigers doen aan canyoning in de bergen | Actieve dagtrips op reis | KILROY

Toffe activiteiten en dagtrips tijdens jouw reis

Geniet van je vrije tijd op reis en leer je bestemming ook eens van een andere kant kennen tijdens een daguitstap. Deze daguitstappen variëren van een paar uur tot een hele dag. Sluit aan bij wandelingen op coole plaatsen van je bestemming, een kookles, een raftingtocht of iets compleet anders. Wat bij jouw wensen past.

Dus vergeet voor één dag de hangmat op het strand en sluit je aan bij andere reizigers voor een daguitstap vol onvergetelijke ervaringen. Er zijn tours geschikt voor iedereen, dus ook voor jou!

Wat kan je verwachten van onze daguitstappen?

Wel, ten eerste kun je altijd verwachten dat de tour goed georganiseerd is. We werken samen met de coolste Engelstalige partners en zij zullen ervoor zorgen dat je een te gek avontuur beleeft, ongeacht welke dagtrip je ook kiest. Of het nu gaat om schilderachtige dagtours, culturele en inzichtelijke dagtours of zelfs actieve dagtours, je zult er zeker van zijn dat je een volledige dag krijgt die de moeite waard is. Omdat sommige van deze daguitstappen actief zijn, moet je niet bang zijn om af en toe te zweten - dat is net de bedoeling. Je zult het geweldig vinden!

 

 

Waarom KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
Onze reisexperten zijn echte reisfanaten. Ze doen hun uiterste best om hun beste tips te delen zodat jij een geweldige ervaring krijgt.
Meer geld, meer tijd
Wij zijn op onderzoek gegaan voor jou. Ga gerust op reis met de zekerheid dat je valkuilen en tourist traps vermijdt en de meeste waarde voor je geld krijgt.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nu bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
E-mail

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht. We gaan ermee aan de slag en laten je zo snel mogelijk iets weten!

Onze mails zijn ook gek op reizen, het kan daarom zijn dat ons antwoord in jouw spambox terecht zal komen. Hou die voor de zekerheid dus ook even in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om jouw droomreis samen te stellen. Onze winkel in Gent is open op afspraak van maandag tot vrijdag. Je kunt ook een video- of belafspraak plannen met een van onze reisspecialisten.

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag en interesse in een reis met ons. 

Een afspraak is pas definitief als wij jou hebben gecontacteerd met een uiteindelijke datum en tijdstip. 

We verheugen ons erop samen een toffe reis met jou samen te stellen! 

 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?