{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Actieve dagtrips

city-tours-japan-street-cover
Reizigers doen aan canyoning in de bergen | Actieve dagtrips op reis | KILROY

Toffe activiteiten en dagtrips tijdens jouw reis

Geniet van je vrije tijd op reis en leer je bestemming ook eens van een andere kant kennen tijdens een daguitstap. Deze daguitstappen variëren van een paar uur tot een hele dag. Sluit aan bij wandelingen op coole plaatsen van je bestemming, een kookles, een raftingtocht of iets compleet anders. Wat bij jouw wensen past.

Dus vergeet voor één dag de hangmat op het strand en sluit je aan bij andere reizigers voor een daguitstap vol onvergetelijke ervaringen. Er zijn tours geschikt voor iedereen, dus ook voor jou!

Wat kan je verwachten van onze daguitstappen?

Wel, ten eerste kun je altijd verwachten dat de tour goed georganiseerd is. We werken samen met de coolste Engelstalige partners en zij zullen ervoor zorgen dat je een te gek avontuur beleeft, ongeacht welke dagtrip je ook kiest. Of het nu gaat om schilderachtige dagtours, culturele en inzichtelijke dagtours of zelfs actieve dagtours, je zult er zeker van zijn dat je een volledige dag krijgt die de moeite waard is. Omdat sommige van deze daguitstappen actief zijn, moet je niet bang zijn om af en toe te zweten - dat is net de bedoeling. Je zult het geweldig vinden!

 

 

Waarom KILROY?

Veiligheid

We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.

We zijn er altijd voor je

Onze reisexperten zijn echte reisfanaten. Ze doen hun uiterste best om hun beste tips te delen zodat jij een geweldige ervaring krijgt.

Meer geld, meer tijd

Wij zijn op onderzoek gegaan voor jou. Ga gerust op reis met de zekerheid dat je valkuilen en tourist traps vermijdt en de meeste waarde voor je geld krijgt.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?