{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Bali
Duiken in Bali - Nusa Lembongan

Duiken op Bali

Verblijf jij tijdens je reis door Azië op Bali? En lijk het je tof om te duiken op Bali? Wellicht wil je je duikbrevet halen of je al bestaande duikskills verbeteren. Dan is dit Indonesische eiland een topbestemming om te (leren) duiken!

Vragen over duiken tijdens je reis?

Duiken op Bali

Bali is een topbestemming om te leren duiken, vooral het kleine eiland Nusa Lembongan, aan de zuid oost kust van Bali is één van onze favoriete duikbestemmingen. Vanaf het resort of hostel waar je verblijft, kun je vanaf het strand met je duikuitrusting te water gaan. Met een paar vinslagen ben je op een prachtig kleurrijk koraalrif. De duikschool heeft de nieuwste duikuitrusting en werkt samen met de beste duikinstructeurs. Dat zit dus wel goed! Ben je op rondreis over Bali dan heb je geluk. Over het gehele eiland van Bali zijn er duiklocaties te vinden die allen rijk en gevarieerd zijn. Duik bijvoorbeeld het water in bij Sanur, een plaatsje aan de oostkust van Bali.

Haal je PADI duikbrevet op Bali

De PADI Open Water cursus op Bali duurt 3 a 4 dagen. Nadat je jouw PADI op Bali hebt gehaald, mag je tot 18 meter diepte duiken samen met een buddy. Je moet wat duiktheorie bestuderen, die je later met je duikinstructeur bespreekt. Je zult snel de theorie in de praktijk toepassen in de prachtige en verassende onderwaterwereld van Bali. En wie weet duik jij de volgende keer met kleurrijke vissen, grote manta, rifhaaien en/ of de mola mola.

Waarom duiken in Bali met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wilt iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle duikactiviteiten in Bali

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?