{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kajakken in het buitenland

Kajakken in het buitenland | KILROY
Kajakken in het buitenland | KILROY

Kajakken in het buitenland

Soms moet je gewoon even genieten van alles rondom je. Kajakken is voor iedereen! Er is geen kennis of materiaal vereist en het is een geweldige manier om de wereld eens van een ander punt te bekijken en het is de perfecte manier om oneindige kustlijnen, rivierbeddingen en afgelegen stranden te ontdekken.

Kom eens langs voor jouw droomreis!

Een beetje actie op het water tijdens je reis? Er zijn verschillende bestemmingen waar we je kunnen helpen met een kajak dagtrip of plan een kajaktocht in je rondreis in, van Thailand tot Belize en van Costa Rica tot Australië.

Een aanrader zijn de kanalen in Tortuguero in Costa Rica. Kajak rond en zoek tegelijkertijd achter apen en burchten op het land. Of waarom ga je niet kajakken in de prachtige Halong Bay in Vietnam? De keuze is aan jou!

Alle kajaktochten

Waarom kajakken met KILROY?

Veiligheid

We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.

We zijn er altijd voor je

We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wilt iets wijzigen, dan zijn we er voor je.

Vooruit plannen

Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?