{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Zuid-Afrika

Surfen in Zuid-Afrika | KILROY
Surfen in Zuid-Afrika | KILROY

Surfen in Zuid-Afrika

De kustlijn van Zuid-Afrika is 2,798 kilometer lang - leren surfen in Zuid-Afrika is een echte aanrader. Dankzij de 'Roaring Forties' (benaming voor de breedtegraad en de harde wind) is er een overheersende westenwind die voor consistente golven zorgt. De Atlantische en de Indische oceaan mengen tropisch met koud water, wat voor veel mariene leven zorgt (ja, ook haaien). De surfspots van Zuid-Afrika zijn te verdelen in drie gebieden: Kaapstad en omgeving, de Garden Route en omgeving en Durban.

Vragen over surfen op reis?

Leer surfen in Zuid-Afrika

Of je beginner bent of al wat meer ervaren - iedereen kan leren surfen in Zuid-Afrika. Je zult worden opgeleid door de beste surfinstructeurs en de fijne kneepjes leren. De surfschool in Kaapstad leent je alle equipment tijdens jouw surfcursus in Zuid-Afrika.

Het surfkamp in Zuid-Afrika

Waar in Zuid-Afrika je leert surfen is afhankelijk van het seizoen - maar de cursussen via KILROY zijn op twee plaatsen nabij Kaapstad. Waar je terecht komt is afhankelijk van het seizoen. Het verblijf tijdens het surfen in Zuid-Afrika is top geregeld: je verblijft in een hostel met andere surfdudes/surfdudettes en krijgt ontbijt en avondeten.

Surf on!

Waarom surfen in Zuid-Afrika met KILROY?

Veiligheid
We werken al jaren samen met onze betrouwbare partners wereldwijd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van je geboekte activiteit. Dat hebben wij al voor je gedaan.
We zijn er altijd voor je
We blijven zowel voor, tijdens als na je reis in contact met je. Dus mocht er iets gebeuren of je wilt iets wijzigen, dan zijn we er voor je.
Vooruit plannen
Vrij reizen is natuurlijk de fijnste manier van reizen, maar het bespaart je kostbare reistijd als we van te voren samen enkele praktische zaken uitzoeken.

Alle surfkampen in Zuid-Afrika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?