{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Mexico met KILROY
Surfen in Mexico met KILROY

Surfen in Mexico

Wil jij leren surfen of jouw surfskills verbeteren? Wil jij surfen op een van de beste bestemmingen in Mexico?  Wil jij met andere leuke mensen langer op één plek verblijven? Lees dan verder!

Vragen over surfen op reis?

Leer surfen in Mexico 

Het surfkamp in Mexico ligt in Puerto Escondido. Dit is de ideale spot golven te pakken, voor zowel beginnende als gevorderde surfers. De beste tijdstippen om te surfen in Puerto Escondido zijn in de ochtend en laat in de middag, omdat de wind vaak maar enkele uren per dag gunstig is. Er zijn maximaal twee surfers per instructeur. Beginners leren veiligheidsregels, peddelen en het staan. Dit is de basis van surfen. Na 2,5 uur rijdt de instructeur de groep weer terug naar het verblijf, waar je kunt lunchen. 

Na het surfen in Mexico

Ook na het surfen is er genoeg te doen in Puerto Escondido: relaxen op het strand, Spaans leren, vissen, koken, paardrijden, stappen... het kan hier allemaal! 

Surfen in Mexico

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?