{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Working Holiday

Werk als barista in Australië | Working Holiday | KILROY
Skiën in Canada | Working Holiday | KILROY

Werken en reizen in het buitenland?

Ben je tussen 18 en 30 jaar en wil je graag reizen en werken in het buitenland? Dan heb je de mogelijkheid om een Working Holiday in Australië, Nieuw-Zeeland en Canada te doen. Rondreizen, werken, de locals leren kennen en onderweg geld verdienen - not too bad!

Maak een gratis afspraak

 

Een Working Holiday is de beste combinatie tussen werken en reizen

De combinatie van werken en reizen biedt een unieke ervaring en een manier om de lokale cultuur en inwoners van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland beter te leren kennen. Iets wat je als gewone reiziger niet zult meemaken.

KILROY kan je helpen met een Working Holiday in de volgende landen: 

 

Dit betekent dat je kunt werken en geld verdienen om je reizen in deze prachtige landen te financieren. Je reisschema wordt hierdoor zeer flexibel. Werk een maand op één locatie voordat je weer op pad gaat en zoek een nieuwe job op je volgende stop. Een Working Holiday doe je vooral voor de ervaring, niet om je spaarrekening aan te vullen. 

 

Is het eenvoudig om een Working Holiday job te vinden?

Een job vinden in het buitenland hangt vooral af van jouw eigen eisen en verwachtingen. Het is natuurlijk in de meeste gevallen niet mogelijk om sprongen in jouw carrière te maken met een Working Holiday visum. Maar als je wilt werken als serveerster, schoonmaker of fruitplukker dan moet het niet al te moeilijk zijn. Soms kun je - afhankelijk van jouw kwalificaties - zelfs aan de slag als gids of duikinstructeur. Op de eerste plaats is een Working Holiday natuurlijk bedoeld om te gaan reizen, waarbij je de kans krijgt om wat bij te verdienen om jouw reis gedeeltelijk te kunnen financieren. 

 

Hoe plan ik mijn working holiday?

Bij het plannen van een Working Holiday zul je ongetwijfeld veel vragen hebben. Is het makkelijk om een job te vinden? Hoeveel kan ik verwachten te gaan verdienen? Hoe en waar kan ik een verblijfplaats vinden? Hoe kan ik de leukste en gemakkelijkste job combineren met reizen en avontuur?

 

Hoe plan ik mijn Working Holiday?

Bij het plannen van een Working Holiday-ervaring in Australië, Nieuw-Zeeland of Canada zullen ongetwijfeld tal van vragen opduiken. Is het makkelijk om werk te vinden? Wat kan ik verdienen? Hoe kom ik aan een verblijfplaats? En hoe kan ik werken in het buitenland combineren met een flinke dosis plezier en reizen?

Ons advies? Start met ons Working Holiday Startpakket in combinatie met je visum. De voorzieningen en regelingen verschillen per bestemming, maar we staan altijd klaar om je transport vanaf het vliegveld te regelen, de eerste nachten accommodatie te boeken, al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij andere praktische zaken.

Contacteer ons voor meer informatie

Bekijk alle Working Holiday startpakketten

Waarom een Working Holiday regelen via KILROY?

Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Persoonlijk

Je krijgt een eigen reisspecialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een geweldige reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil jij jouw Working Holiday avonturen combineren met geweldige activiteiten? We got you!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?