{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Plein in Casablanca
Strand in Casablanca

Reizen naar Casablanca

Er wonen zo'n 4 miljoen mensen in Casablanca en het is de grootste stad van Marokko. Het is tegelijk ook de economische hoofdstad van het land en biedt alles wat je van een moderne, grote stad mag verwachten. Het is de meest liberale stad van het land, maar niet bepaald de leukste of mooiste. Het drukke stadsleven is er absoluut wel het meemaken waard.

Kom langs voor jouw reis naar Casablanca

Casablanca heeft niet het grootste aanbod aan culturele bezienswaardigheden, als je het vergelijkt met andere grote Marokkaanse steden. Je moet echter wel de Koning Hassan II moskee hebben gezien. In 1989 was men klaar met de bouw en het gebouw was een verjaardagscadeau aan Marokko's voormalige koning Hassan. Het gebouw heeft met een lengte van 210 meter, 's werelds hoogste minaret.

Casablanca heeft een ruim aanbod aan restaurants in alle prijsklassen. De gehele Marokkaanse keuken is in de stad vertegenwoordigd en het restaurant Le Vieux Port, met het beste uitzicht van de stad over de vissershaven, kunnen we je zeker aanbevelen.

Casablanca heeft een rijk handelsleven, al zijn het niet de meest charmante Marokkaanse markten die je hier vindt. Maar je kunt er wel goedkoop winkelen in één van de winkelcentra die door de hele stad verspreid liggen.

Voor wat betreft het weer, kun je Casablanca op elk tijdstip van het jaar wel bezoeken. De stad heeft een heel stabiel klimaat. Het is aan te bevelen om de stad te bezoeken wanneer het in Europa winter is.

Activiteiten in Casablanca

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?