{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Seychellen

Reizen naar de Seychellen | KILROY
Reizen naar de Seychellen | KILROY

Reizen naar de Seychellen | Het ultieme vakantiegevoel

Droom jij van eindeloze witte stranden, veel zon, een helderblauwe zee en een rustige vakantie? Dan zijn de Seychellen jouw favoriete verre reisbestemming! Op de paradijselijke Seychellen kun je heerlijk uitrusten. Als je daar genoeg van hebt, kan je gaan surfen, duiken, zeilen of op verkenningstocht door de jungle! Deze prachtige eilanden liggen net ten noordoosten van Madagaskar, in de warme Indische Oceaan en bieden de perfecte combinatie van natuur en het ultieme vakantiegevoel.

Kom langs voor jouw reis naar de Seychellen

Wonderschone eilanden

De Seychellen bestaan uit 115 kleine eilanden waar veel bijzondere dieren leven, zowel op het land als onder water. Relax lekker onder een palmboom, ga op verkenningstocht door de jungle en bekijk de enorme mango- en bananenbomen. Maar het meest bijzondere zijn nog de exotische dieren en plantensoorten die op de eilanden leven.

De meeste eilanden die tot de archipel behoren zijn onbewoond. Doordat de overheid een maximaal aantal toeristen toelaat op deze eilanden, blijft het natuurschoon intact. Je zal je verbazen over de schoonheid van het land, het lijkt alsof je in een droomwereld bent. De Seychellen zijn daarom een bestemming die je niet mag missen. Het zal vast een van de meest ontspannen vakanties van je leven worden.

De hoofdstad Victoria

Het grootste eiland van de Seychellen is Mahé en op dit eiland ligt de hoofdstad Victoria. In deze stad leeft het grootste gedeelte van de bevolking. In de rest van het land zijn er namelijk alleen maar kleine dorpen in plaats van steden te vinden. Victoria heeft een haven en een markt, die allebei de moeite waard zijn om te bezoeken. En ga vooral naar het strand bij Beau Vallon Bay, waar je heerlijk kan zwemmen voordat je het eiland verder gaat verkennen.

Eten op de Seychellen

De Seychellen behoorden in het verleden tot veel verschillende landen. Het eten is er daarom zeer gevarieerd, je kan er Frans, Engels, Afrikaans, Chinees, Indiaas... eten. Veelal worden er pittige gerechten geserveerd die van over de hele wereld komen. Proef vooral eens het fruit en de vers gevangen vis uit de regio. Bij al dit lekkers hoort natuurlijk een lokaal biertje, Seybrew is hiervoor de ideale keuze, maar wil je wat sterkers drinken, neem dan de donkere Takamaka rum. De Seychellen waren vroeger een Franse en Britse kolonie totdat het land onafhankelijk werd in 1976. Engels, Frans en Creools zijn de officiële talen.

Activiteiten op de Seychellen

Als je op de Seychellen bent, is het heerlijk om uit te rusten op het strand, lekker in het zonnetje te liggen en af te koelen in het helderblauwe water. Er zijn talloze mooie stranden, maar als je eens wat anders wilt, kan je ook wat actiefs doen. Ga bijvoorbeeld surfen of neem eens een kijkje onder water met een snorkel of duikuitrusting.

Wil je meer betekenen voor de eilanden? Werk dan mee aan het behoud van de onderwaterwereld van de Seychellen. Met de projecten maak je meerdere duiken per week om de wateromstandigheden en (bedreigde) diersoorten in de gaten te houden.

Rondreizen door de Seychellen

De ideale manier om rond te reizen op de Seychellen is van eiland naar eiland. Ga eilandhoppen en neem de ferry van het ene naar het andere eiland. Op de eilanden zelf kun je perfect de fiets nemen om rond te komen!

Hoogtepunten van de Seychellen

Wil je op jouw reis graag genieten van rust en een mooie omgeving, dan ben je op de Seychellen aan het juiste adres. Bezoek de hoofdstad Victoria, proef het lokale eten en ontdek de verschillende eilanden.

Activiteiten op de Seychellen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?