{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Tokyo, Japan | KILROY
Reizen naar Tokyo, Japan | KILROY

Reizen naar Tokyo

Tokyo heeft veel interessante bezienswaardigheden en monumenten, die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Tussen de enorme gebouwen, de honderden spoorweg- en metrolijnen, stations en miljoenen mensen is het moeilijk om niet te verdwalen. Een van de 12,8 miljoen inwoners helpt je vast om de weg weer terug te vinden. 

Vragen over een reis naar Tokyo

Vroeger was Tokyo een klein vissersdorp, Edo, wat riviermonding of estuarium betekent. Later, toen het de keizerlijke hoofdstad van Japan werd, in 1868, veranderde de naam in Tokyo. Het is een zeer veilige stad en er is weinig criminaliteit. De taal kan wel een probleem zijn, omdat zeer weinig Japanners goed Engels spreken. Menu's zijn alleen in het Japans en informatieborden zijn onbegrijpelijk.

Shibuya

Tokyo is een moderne stad. Japanse tieners staan erom bekend dat zij zeer 'up-to-date' zijn met de laatste elektronica- en modetrends. Shibuya is één van Tokyo's meest kleurrijke en drukke wijken en de bakermat van veel van Japanse mode- en entertainmentindustrie trends. Shibuya is ook één van de meest dichtbevolkte gebieden van Tokyo. Het is verbazingwekkend om rond te lopen in deze fantastische, gave wijk en om alleen maar te kijken naar alle borden, geluiden en mensen die alle kanten op gaan.

Steden en bezienswaardigheden

Het Keizerlijk Paleis of Imperial Palace is een echte must-see. In het midden van alle chaos en hectiek in Tokyo, vind je dit paleis in een enorm groot, prachtig park. Helaas kun je niet bij de binnenste muren van het paleis komen, maar je kan eromheen lopen door het park. Als je er in maart of april bent, met de kersenbloesem, is het park adembenemend mooi.

In 'Electric City' in Akihabara kan je alle soorten elektronica vinden. Als er een gadget is dat je wil, moet je dat hier zoeken. Alles is hier goedkoper dan thuis of in de rest van Tokyo. Afdingen gaat hier
niet, alle prijzen staan vast.

Met 333 meter, is de Tokyo Tower hoger dan zijn model, de Eiffeltoren in Parijs, en de hoogste zelfondersteunende stalen toren in de wereld. De toren werd voltooid in het jaar 1958 en staat symbool voor de wedergeboorte van Japan als economische grootmacht. Tegenwoordig dient de toren als televisie- en radioantenne en toeristische attractie. Bezoekers kunnen naar boven, naar het observatorium op 150 meter en naar het speciale observatorium op 250 meter hoogte, van daaruit heb je een prachtig uitzicht over Tokyo. Onder goede weersomstandigheden, is zelfs Mount Fuji te zien in de verte. Tokyo heeft niet alleen haar eigen Eiffeltoren, maar ook haar eigen Vrijheidsbeeld. Neem de trein over de enorme Regenboogbrug naar de nieuwe Odaiba wijk, waar veel grote shop complexen te vinden zijn.

Rondreizen in Tokyo

Tokyo heeft het meest ontwikkelde trein- en metrostelsel in de wereld. Op het eerste zicht lijkt het totale chaos, maar wanneer je het systeem door begint te krijgen is het een perfecte manier om rond te reizen door deze grote stad.

Vliegen naar Tokyo, Narita Airport (NRT)

Wanneer je op Tokyo vliegt, kom je aan op Narita International Airport. Wil je rechtstreeks vliegen, kies dan voor KLM of Japan Airlines vanaf Amsterdam. Maar ook de volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit Europa op Tokyo: British Airways - via Londen, Cathay Pacific - via Hong Kong, China Airlines - via Taiwan, Lufthansa - via Frankfurt, Virgin Atlantic - via Londen.

Met KILROY reis je flexibel met een studententicket met Cathay Pacific. Dit zijn speciale tickets voor jongeren en studenten. Deze zijn flexibel, wijzigbaar en in veel gevallen goedkoper dan normale tickets naar Japan. Bovendien mag je gratis een stopover maken in Hong Kong.

Activiteiten in Tokyo

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?