{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

alaska-winter-lake-usa-cover
alaska-bear-river-usa-sidebar

Reizen naar Alaska - 24 uur daglicht!

Reis naar Alaska, één van de meest noordelijke 52 staten van de Verenigde Staten. Een echt juweeltje! Enorme gletsjers, besneeuwde bergen, rivieren beladen met wilde zalm, spectaculaire fjorden en gerenommeerde nationale parken - er is zoveel te zien en te beleven. Begin je rondreis door Alaska in de grootste stad Anchorage en reis vanaf hier door naar het prachtige landschap in de rest van de staat. Wij beloven je, Alaska heeft het allemaal!

Vragen over een reis naar Alaska?

Je reis door Alaska begint in Anchorage

De grootste stad in Alaska is Anchorage en is gelegen in het zuiden. In de stad is het mogelijk de beste King Crab ooit te proeven in één van de vele gezellige restaurants. Alhoewel de temperaturen zelden boven de 20 graden komen, in de zomermaanden is er bijna 24 uur daglicht!
Anchorage is de belangrijkste haven voor zowel toeristen als de scheepvaart. De meeste vluchten landen hier en het is eenvoudig om via de Anchorage door te reizen naar het prachtige landschap in de rest van Alaska. Een perfect startpunt dus van jouw reis door Alaska.

Juneau - de hoofdstad van Alaska

Juneau is de hoofdstad van Alaska, een oude goudwinninggemeente die haar naam te danken heeft aan de eerste pionier in het gebied, Joseph Juneau. De stad is net als Anchorage gelegen in het zuiden van Alaska en haar naaste buur is de Canadese provincie British Columbia.

Er zijn vele redenen om naar Juneau te reizen: de omgeving is ongelooflijk mooi en de stad is omringd door hoge bergen met gletsjers. De zomermaanden bieden tal van festivals en culturele evenementen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Juneau is volkomen geïsoleerd van de rest van Alaska, maar dat is geen reden om deze stad over te slaan, met een binnenlandse vlucht of een veerboot is Junau gemakkelijk te bereiken. Let op, het seizoen is relatief kort en Juneau is het best te bezoeken tussen juni en september.

Alaska's Nationale Parken

Alaska heeft enkele geweldige Nationale Parken en ze bieden alles wat je je maar kunt bedenken! St. Elias National Park heeft veel wandelroutes, die je met een gids of alleen kunt maken. Ook kun je een bezoek brengen aan de oude mijnstad van Wrangell of ga ijsklimmen op de gletsjer in Kennicott. Wees voorbereid op een echte uitdaging als je dat laatste besluit. De ervaring en de kleuren zijn geweldig. Met stijgijzers aan je schoenen en een ijsbijl in de hand zul je iets super speciaals meemaken!

Kajakken, mountainbiken of hiken op de hoogste berg van Noord-Amerika, Mount McKinley. Wie weet vang je een glimp op van een eland, een berggeit, een vos of als je echt geluk hebt, een grizzly. Of probeer de diepzeevisserij in Homerus, de heilbot hoofdstad van de wereld. Op de weg er naartoe passeer je de toppen de van vulkanen, de zogeheten Ring of Fire!

Rondreizen in Alaska

De Alaska Railroad is veruit de beste manier om je te verplaatsen; het reizen per trein zorgt ervoor dat je gemakkelijk van de ene plaats naar de andere komt, terwijl je kan genieten van het prachtige landschap. Er zijn verschillende tochten waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van waar je naartoe wilt.
Rondreizen met een auto of camper is een goed alternatief als je van plan bent langer te verblijven in Alaska en Noord-Amerika. Ook is het mogelijk met een groep door Alaska te reizen. Zo ontmoet je snel vrienden en zie je meer in een kortere tijd. Geïnteresseerd? Neem contact op met KILROY!

Beste reistijd Alaska

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?