{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

new-york-skyline-cover
united-states-southside-drive- yosemite-valley-view-sidebar

Reis naar Amerika

Een reis naar de Verenigde Staten, zoals we Amerika ook wel noemen, is een reis naar een land waar alles GROOT is! De auto's zijn groter, de wolkenkrabbers hoger en de nationale parken eindeloos. Geen twijfel mogelijk, het is een fantastische vakantiebestemming. Je wordt omvergeblazen door de grote imposante steden en de adembenemende natuur. Geen enkel ander land heeft zo´n divers en spectaculair landschap als dat van Amerika. Ook de cultuur en het klimaat verschillen enorm door de grote omvang.

Kom langs voor jouw reis naar Amerika

Reis rond in Amerika en geniet van het diverse en spectaculaire landschap, de ruwe kustlijnen, de verlaten prairies, de alpenachtige bergen, vochtige moerassen, enorme meren en gigantische steden. Noem maar op.

Hoogtepunten van Amerika

De Verenigde Staten, zijn populair om verschillende redenen, maar de Nationale Parken zijn toch wel de grootste trots. Deze zijn dan ook de populairste bestemmingen van reizigers. Als je er geweest bent, weet je waarom. Er zijn er te veel om op te noemen, maar enkele van onze favorieten zijn Yosemite (Californië), Redwood Trees (Californië), Grand Canyon (Arizona), Bryce Canyon (Utah), Monument Valley (Utah/Arizona), de Everglades (Florida) en de Atlantische kusten van Acadia en Cape Cod.

Naast al het natuurschoon zijn ook de grote steden niet te missen tijdens je reis naar en door Amerika. New York, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas en Washington DC, om er maar een paar op te noemen, bieden voor iedere reiziger iets aan. Of je nu van feesten en zon houdt of liever de gehele dag doorbrengt in één van de indrukwekkende musea, elke Amerikaanse stad heeft zijn eigen charmes en bezienswaardigheden.

Rondreizen door Amerika

Een rondreis door de Verenigde Staten van Amerika doen wij het liefst per auto of camper. Heb je slechts een paar weken de tijd om door Amerika te reizen, focus dan op een specifiek gebied. Het is onmogelijk om alles te zien in een korte periode en veel mensen vergissen zich nog steeds in de afstanden. Ben je een backpacker met een overvloed aan tijd (en geld), denk dan eens aan een kust-tot-kust roadtrip.

Rijden van de westkust naar de oostkust van het land is één van die Amerikaanse ervaringen die niet in woorden uit te drukken valt. Voor ons Europeanen is het moeilijk te bevatten dat je dagenlang in hetzelfde land kunt rijden. Elke staat waar je doorheen rijdt heeft zijn eigen charme, gewoontes, klimaat en geschiedenis. Een reis naar de Verenigde Staten gaat om de ervaring en er is geen manier van reizen die dit meer doet dan een Amerikaanse roadtrip.

Heb je geen rijbewijs? Of reis je alleen en wil je graag andere reizigers ontmoeten? Ga dan mee op een groepsreis samen met een lokale gids en andere internationale reizigers. Op die manier kun je tijdens je reis door Amerika de highlights ook supergoed ontdekken.

Beste reistijd

Er is, in tegenstelling tot veel andere landen, in elk seizoen wel iets te doen en te zien in Amerika. Ben je flexibel in je reisplannen, ga dan tijdens de lente of de herfst. Vooral de Indian Summer (de Amerikaanse term voor de overgang van zomer naar herfst) is een perfecte tijd om eropuit te gaan. Je zult verbaasd zijn door de schitterende herfstkleuren!

De grote steden zoals New York, Washington DC en Los Angeles zijn het hele jaar goed te bezoeken. De doorgewinterde Amerika-reiziger kiest misschien liever voor steden als Chicago, San Francisco, New Orleans of Seattle. Florida is warm en zonnig het grootste deel van de winter. En wist je dat Alaska en Hawaï ook bij de Verenigde Staten horen?

Plan jouw reis naar Amerika nu!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?